reklama

Październik 2014

reklama
Gnagna: zamawiałam w niedzielę wieczorem

Madzia: to szczęściara z Ciebie. Ja tylko dwie małe próbki kremu. Ja zamawiałam za 250 zł. Może zamówienie za liche miałam?

Judy: no to Tobie też trafili. Oby się nie przydały :tak:

gnagna - teraz niższe są te koszty przy pierwszym mieliśmy 650+1990, a teraz 680+1600. Kurcze dla dziewczynek to łatwiej z tym prezentem. Ja przez moment myślałam o lego duplo, ale już widzę że po kilku dniach zainteresowania klocki mu się znudziły.:cool:

babina - rozstępy można jedynie pokochać:-D. Nie chcę Cię martwić, ale mi się pokazały w całej okazałości dopiero po urodzeniu Szymka;-).

garmelka - okna raczej zostawię, bo mi ciągle duszno, a jeszcze jak się Mati urodzi to drzwi będę musiała zamykać, żeby chłopaków nie budzić. Trzeba będzie jakoś ze spaniem kombinować:confused:, niestety zimą akurat wiatr od tej strony będzie wiał, zobaczymy jak to będzie.

mroczko - jeśli kazali się jutro stawić to chyba nic strasznego, bo inaczej to by Cię od razu wezwali, tak więc dużo spokoju życzę:tak:.

Madzia - te próbki kaszek to pewnie Holle dostałaś. Generalnie je polecam tak na przyszłość, bo podobnie jak Sun Baby są bez cukru. A wszystkie inne na rynku są dosładzane i to suto:cool:.

Czarna dalej nie można było ?? ;) Ja mam jakieś 20 km do najbliższego bo mieszkam na wiosce pod miastem i się stresuję czy dojedziemy na czas a 70 km to jakaś 1 h jazdy ?? To jak Cię co chwyci mocniej to nie czekaj do ostatniej chwili, żeby twój ślubny nie musiał zdobywać nowej specjalności ;) Do pierwszego porodu jechałam do szpitala 30 km bo akurat tam moja lekarka dyżurowała, po drodze sikałam w krzakach ze 3 razy i w sumie w szpitalu byliśmy ok 2.30 a mała urodziła się o 6.00. Skurcze miałam co 5 min. także w sumie dasz radę te 70 km jakbyś utrzymała moje tempo ;)

Kupiłam w gemini termometr cyfrowy baby ono i nie jestem zadowolona. Co pomiar to inny wynik. Pomijając ze nie mam gorączki a on mi pokazuje ponad 38. Moj P ma jeszcze nad nim posiedzieć bo moze ja zle korzystam . Jak nie to bede musiała kupić inny.

judy: z moim elektronicznym jest czasem tak samo. Zawsze robię kontrolny pomiar na sobie a potem dziecku ze trzy razy, by być pewnym. Doczytajcie instrukcję, bo są zawsze wytyczne gdzie dokładnie i w jakiej odległości mierzyć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry