reklama

Październik 2014

reklama
Gnagma niepow mi dokładnie na co pobierają krew ... Musiało coś wyjść nie tak skoro wzywają No juz mam stresa a wpiatek ktg kumpela mówi ze szybko sie rozpakuje ... Dzis oficjalnie zaczelam 38 tydzien jutro na 10 mam sie wstawić

Ostatnia edycja:
Ja tez mogę polecić te plastry, stosowałam na bliznę po operacji tarczycy, bo wyglądałam jakby mi ktoś gardło podcinał :) dzięki plastrom blizna bardzo ładnie zjaśniała. Trzymajcie się ciepło dziewczyny

Czarna wykończymy się nim urodzimy ale za to jest szansa że będzie ekspres torpeda ;) Wczoraj moja koleżanka urodziła w błyskawicznym tempie a też chodziła z 4 cm rozwarciem. Ponoć lekarz nawet nie zdążył dotrzeć na sale porodowa i już dziecko było :) O 7.00 rano dostałam tel. że mały już jest a i mama i dziecko nie umęczeni :) Także nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) Już wole tak niż męczyć się 12 h na porodówce z mega bólami. Co nas nie zabije to wzmocni !! Damy radę !!! W końcu siła jest kobietą :D

Dorota ale z tym ekspres porodem to mnie znowu tak nie strasz bo ja mam 70 km do szpitala w ktorym chce rodzic! :eek: i mam zamiar zdazyc tam dojechac :eek:

Powiem Wam ze odpoczelam dzis :) nic nie gotowalam, nie sprzatalam, poczytalam ksiazke i nawet sie zdrzemnelam po tych ciezkich ostatnio nocach. Tego mi bylo trzeba :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry