Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Macie racje. Tzn. oczywiscie o pesarze i szyjce pamietalam, chodzilo mi o te skurcze. Swietna wiadomosc a jednoczesnie zimny prysznic dla mnie. Uwzgledniajac doswiadczenia z zeszlego roku mam jakies 2, max. 3 tygodnie.
Mroczko no ja sie nie dziwie. Powiem Ci to, co sama uslyszalam na porodowce. Juz nigdy nie bedziesz spala tak jak dawniej. Zawsze z tylu glowy bedzie mysl o dziecku, czy jest bezpieczne. Tak juz jest.
Ja się obudziłam przez skurcz łydki i spać nie mogę. Zgaga mnie dopadła. Oj, całą ciążę miałam spokój to teraz na finiszu się zaczyna. Opuchlizna, zgaga, skurcz łydki i ciekawe co jeszcze się pojawi?
Dziewczyny z Uk, mam do was pytanie :-) czy wasze położne nalegaly zeby sie zaszczepić na grypę? Zaszczepilam sie na krztusiec ale druga szczepionkę skonsultowalam z moja Polska lekarka która prowadzi mi ciaze i stanowczo mi zabroniła, powiedział ze nie wolno sie szczepić w ciazy !!! Teraz to nie wiem kogo słuchać bo rożne sa opinie na temat tych szczepionek !
nie wyrobie...
Katinka- u mnie tez zgaga... Wypala wszystko na drodze...
Do tego obudziłam sie z takimi serdelami zamiast palców, ze ledwo co pisze na telefonie... Zastanawiam sie czy rozstępy tez mogą być na dłoniach ... ?
Ałaaaa!!!!!