reklama

Październik 2014

Dzień Dobry,

Jeszcze chwilkę poleze i zbieram się do sklepu. O 11 manicure i pedicure - a co się będę szczypac! Później sprzątanie, pozniej odwiedza mnie kolezanka :) A jutro po wózek i fotelik no i zamierzam wykorzystać lubego. Teraz nie ma to tamto, lekarz kazał i zalecenie trzeba wykonać.

reklama
atu mi przez tydzień z długiej, twardej i zamkniętej zrobiła się krótka i miękka - ale czy to przez herbatkę to nie wiem:-D

mroczko trzymam kciuki:)

enya gratulacje:)

Od nocy męczą mnie skurczyki takie mocniejsze jak na @ ale ściska w krzyżu. Co się przebudzałam to je czułam - teraz też je czuję, cały brzuch mi się spina i chce mi się do wc ale za słaby ból to jest:/ :-) Zainstalowałam kalkulator skurczy i za chwilę idę się chyba pomoczyć w gorącej wodzie - zobaczymy czy przejdą czy nie?

Kotulcia podeslalabys linka do tego kalkulatora????

Mizzah - a coś w związku z tym łożyskiem powiedział, jakaś kontrola?

atu - ja piłam w poprzedniej ciąży i poród (wywoływany oxy i przy znieczuleniu) trwał 4:15, więc chyba nieźle. Oczywiście nie wiem czy to kwestia herbatki, ale tym razem także popijam.

mroczko -oj wiem jakie masz pończoszki trzymamy kciukasy &&

gnana- ja popijam łykami mleko, na zmianę z migdałami:-D

Enya - gratulacje, mam nadzieję, że z niunią wszystko ok, pomimo tych kilkunastu dni co zabrakło:tak:

Mój budzik bez funkcji drzemki wstał dzisiaj 5:08. Niech te zęby szybciej wychodzą, bo chcę jeszcze przed porodem trochę pospać:-D

Mam nadzieję że to nie straszaki;) Cholera taka rozkmina czy to te czy nie:/ Wolałabym żeby wody mi odeszły - wiedziałabym żeby jechać do szpitala. Idę do wanny - jak będą tak męczyć to jak mąż po nocce wstanie może podjedziemy na IP zobaczyć jak tam młoda się czuje na tych skurczykach. Najwyżej mnie odeślą:)

Mizzah - a coś w związku z tym łożyskiem powiedział, jakaś kontrola?

atu - ja piłam w poprzedniej ciąży i poród (wywoływany oxy i przy znieczuleniu) trwał 4:15, więc chyba nieźle. Oczywiście nie wiem czy to kwestia herbatki, ale tym razem także popijam.

mroczko -oj wiem jakie masz pończoszki trzymamy kciukasy &&

gnana- ja popijam łykami mleko, na zmianę z migdałami:-D

Enya - gratulacje, mam nadzieję, że z niunią wszystko ok, pomimo tych kilkunastu dni co zabrakło:tak:

Mój budzik bez funkcji drzemki wstał dzisiaj 5:08. Niech te zęby szybciej wychodzą, bo chcę jeszcze przed porodem trochę pospać:-D

Kompletnie nic, nawet nie slyszalam nic o łożysku tylko z kartki Wam spisalam. A cos jest nie tak ????

Az poczytalam na necie O tym stopniu dojrzewania łożyska. W normie to jest, wiem ze przeplywy sa ok.

Ostatnia edycja:
Jakie wiadomości
Enya gratulacje!!! Witamy Basię na świecie

Wczoraj miałam wizytę. Lili waży +/- 3340 g. Szyjka zgładzona rozwarcie na 1 palec. Mój gin stwierdził, że mogę tak jeszcze pochodzić do terminu. Zapytałam się go co ile mam mieć skurcze, żebym mogła spokojnie dojechać do szpitala. Stwierdził, że tak co 15 min, a ja głupia myślałam, że poczekam tak do 7 i dopiero wtedy będę się zbierać. Powiedział, że mogłabym urodzić po drodze w samochodzie.:-p

Rjoanka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.:-)

Mroczko
to może dzisiaj utulisz swoje maleństwo. Szybkiego porodu:tak:

Pscółka mój wywoływany poród trwał prawie 10 h, więc u Ciebie szybko poszło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry