reklama

Październik 2014

reklama
Pochwale sie moim maluszkiem :

Załączniki

• 1411115141655.jpg
    1411115141655.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 74
Kotulcia, mam nadzieję, ze sie wkrótce wyklaruje i będziesz wiedziała co robić. Dzieki za te aplikacje. Wlasnie sie zastanawiałam jak notować te skurcze. Super!

Gosiak, podoba mi sie 5xS. Szafki kuchenne chyba pomyje skoro sex i sutki nie pomogły. A po południu na spacer, to ostatnie dni ładnej pogody :-(.
Czytam, ze już miewacie skurcze, tylko nieregularie, a u mnie cisza. Gin obiecał, ze jak do terminu nie uurodze, to mi bardzo mało delikatnie zbada szyjke i to zapewne pomoże, ale chciałabym tego uniknąć, bo to b.boli. ale zapisałam sie do niego na ten dzień, bo ostatnie miejsce było.
Czarna, wracaj szybko do domu z maluszkiem!!!
Mroczko, kciukasy żeby wreszcie coś postanowili i żebyś wiedziała na czym stoisz!

Mizzah, ale ma spojrzenie!

Ostatnia edycja:
dziękuję za wsparcie;-)
enya gratulacje! aż mi łezka w oku się zakręciła...pierwsze maleństwo jest już z nami ;-)))jesteśmy ciociami;-)))))!!!!!
mroczko badź dzielna godzina zero tuż tuż....jestem z Tobą....i razem się denerwuje....

ale emocje.....

Kotulcia i co tam? Jak sytuacja?

Mroczko no nie wiem czy jest ktoś kto by się nie bał na twoim miejscu. Nawet my które drugi raz będziemy rodzić trzęsiemy portkami na myśl o porodzie :-) jesteśmy z tobą :-)

Czarna czekamy na Info jak tam szyjka i rozwarcie :-)

Wasze rady o kefirze i rumianku uratowały moja klementyne :-D dzisiaj już nie boli i nie piecze ale jeszcze będę leczenie stosować oby się wszystko dobrze zagoiło. Nie wyobrażam sobie cewnika przy takim bólu :-/ clotrimazolem też sobie maziam więc myślę że już będzie ok. Tak myślę że to po tym przedwczorajszym badaniu mnie tak bolało bo tak mnie doktorek przebadał jak nigdy :-/
A dzisiaj na wydruku z usg tego przedwczorajszego dojrzałam ze są 3 wyniki jeśli chodzi o wagę 3200g, 3400g i 3500g. Ciekawe który okaże się zbliżony

Zdrzemnęłam się chwilkę:zawstydzona/y: Oko się otwierało tylko na skurczyk i potem znowu się zamykało. Nic się dalej nie rozkręca póki co ale doszło kłucie szyjki:/ Ogólnie brzuch mnie tak boli jakby mi tam szalało stado mamutów... Zaraz zabieram się za robienie obiadu - jak dalej będą jakieś skurczyki to na wszelki wypadek pofatygujemy się na IP, niech zrobią KTG czy młoda dobrze to znosi i może załapię się na badanie ręczne szyjki:)

Zdrzemnelam sie godzinke z syniem :-p

rjoanka
- korzystaj z pogody !! u mnie ZERO doslownie zero slonca od prawie tygodnia, w depresje mozna popac, do tego mzawka prawie non stop

mroczko - to zrozumiale , ze sie denerwujesz, ale pameitaj , ze bedzie dobrze !!!

kotulica - tylko za pierogi sie nie zabiera bo nie zdarzysz !!! :-D

Dziewczyny czy Wam tez tak dziasla krwawia ??? no leci jak nie wiem, przez cala ciaze bylo troche ale teraz to juz przesada jest ....

gosiak niee, dzisiaj mielone i kotleciki ziemniaczane:-) A że stary lubi mielone to go jeszcze wykorzystam - bo jak nie będzie mi chciał pomóc to zagrożę że obiadu mu nie dam:) Więc może nie pierogi a pomogą;)

reklama
Gosiak ja mam takie jedno miejsce z ktorego leci mi megaa duzo krwi, zistawiam je na koniec zawsze a wczesniej nicc a nic mi nie lecialo

Kotulcia ja tez wlasnie spalam chwilke ale zostalam wybudzona bo dzwonili potwiedzic piniedzialkowa wizyte. Juzz chce ten ponuedzialek i wiedziec co u Stasia, a ty sie tam rozkecaj i nabieraj sily:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry