reklama

Październik 2014

Jujka gratulacje!! katlinka, ja mialam skurcze takie jakby macica sie w jajko zamienia, tylko takie bole. Gdyby nie polozna i czop to bym nawet nie szykowala sie na porod bo caly dzien czulam sie dobrze. Moze popros o masaz na poczatek i po masazu na bardzo dlugi spacer i schody. My dzisiaj przechodzimy koszmar dnia drugiego, od 18 mala chce non stop cyca. Co ja odkladam do lozeczka to placze, a ze wyplakuje sie na antybiotykach to mi sie serce kraja i mam ja przy cycu caly czas albo lezy obok. Najwiekszy problem to taki ze chyba nie bede spala w nocy bo polozne mi nie pozwalaja spac z mala w lozku. W sumie logiczne... Tlumacza mi ze to ostatni dzien przed nawalem pokarmu i dlatego ona tak sie zachowuje. A i nie toleruje smoczka, problem sam sie rozwiazal. Dobrze ze dzisiaj noc bez naswietlania, wyniki nadal dobre odnosnie zoltaczki ale jutro powtarzamy po raz ostatni.

reklama
Hej Dziewczyny, jestem i czytam Was cały czas. Przepraszam, ze nie odpisywałam na pyrania jak sie trzymam, ale byłam totalnie przytłaczona nowa sytuacją notabene wciąż jestem. Póki jest mąż jest calkiem całkiem ale to on spi z małą w pokoju. Wiem ze srednio to wygląda, ale spanie razem budzi moj strach :/ wczoraj dała nam do pieca nie wiem co jej się działo! W dzien sobie smacznie spała byla grzeczba, wieczorem mąż ja wykapal no i butla z moim mlekiem 60 ml. Pieknie wypila, ale Ł. mówi ze ona oczyska jak 5 zł i wcale nie spi. I tak zaczęła sie walka. Do lozeczka placz, na rekach tez zle, zaczelam masowac brzuszek ale tez nie ok. To maz dal butle buch zwymiotowala. Za dużo. To nosimy dalej. Ja juz bek ze nie daje rady ze nie wiem co jej jest. Podsypiala na rękach ...suma summarum usnela o 1 u meza. I spała do 6. Nie mamy pojęcia co to bylo ale ja juz się boje dzisiejszej nocy. Macie jakieś rady? Pomysły? ??

No i najważniejsze baaaaaaaardzo gratuluje nowym Mamusiom!!! Życzę Wam wszystkiego co najlepsze!!!

Mizzah może kolki się zaczynają?

Nas też jednak bóle brzuszka nie ominęły:/ Nie są to jakieś supermocne kolki i raczej popołudniu są a nie w nocy ale to chyba to - bobotic dajemy i troszkę łagodzi. Kupki są i bączki też ale mimo to ją brzuszek boli.

Katinka piękne rzeczy robisz:) I brzusio jaki duży:)

Madzia ja biorę te co w ciąży bo je można i przy karmieniu Prenatal Classic - zamawiałam na all bo z wysyłką połowę taniej niż w aptece:)

Magda podziwiam Cię że dałaś radę takiego klocuszka urodzić SN:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry