reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2014

Jujka gratulacje!!

Madzia Natanek cudny :-) mój brzuch nie taki tragiczny. Dzisiaj koleżanka była u mnie która ostatnio mnie w szpitalu widziała i mówi że już mi bardzo dużo brzuch zszedł :-D i widzę że nawet ta druga blizna to wcale nie jest taka długa. Jak się ładnie zagoiła to się bardzo skróciła.

reklama

Załączniki

• 1412969001178.jpg
    1412969001178.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 80
  • 1412969040142.jpg
    1412969040142.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 70
  • 1412969398236.jpg
    1412969398236.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
Katinka- brzuszek spory ale czasem tak bywa ze z dużego brzuszka małe dziecko i na odwrót. Piękne rzeczy robisz. Kończyłam kierunek po ktorym powinnam robic takie rzeczy ale nigdy mi nic tak ładnego nie wyszło ;)

Katinka - super notesik! Masz talent :)

Jeśli dziecko zwymiotuje i/lub ulewa, no to znaczy, że chyba jest najedzone, nie? A nawet przejedzone chyba. Co robić w takiej sytuacji? Karmić dalej?

Katinka- brzuszek spory ale czasem tak bywa ze z dużego brzuszka małe dziecko i na odwrót. Piękne rzeczy robisz. Kończyłam kierunek po ktorym powinnam robic takie rzeczy ale nigdy mi nic tak ładnego nie wyszło ;)

Dzięki, to moje hobby. Kocham to robić. Zaczęłam w Holandii i tak mnie wciągło że nie mogę z tego zrezygnować. Z wykształcenia jestem inżynierem ogrodnictwa, projektuje i urządzam ogrody. Tak rodzinnie.

Teraz jestem w trakcie robienia kartek z informacją o narodzinach dla synka.

Ostatnia edycja:
Jujka- gratuluje!!! Dobrze ze długo sie nie meczylas:)

Pscółka- jak sytuacja? To jelitówka czy jakaś inna akcja?

Katinka- przerąbane masz z tymi bólami... Tez mi sie wydaje ze powinnaś pójść na wywołanie bo to męczarnia... A dzidzia taka duza. Mnie tak męczyło tylko jedna noc i miałam dosyc a co dopiero 2 tyg... :/

Ja dzisiaj miałam KTG przez ponad 1,5h. Myślałam ze mi plecy odpadną:(
Oczywiście lekarz mnie wogole nie badał - zadał tylko pytanie kiedy planuje rodzic... ? :/

Agniecha- wszystko w porządku u was?

reklama
Cyntia, dziękuję za komplementy, polecam się na przyszłość. Może zaproszenia dla Adrianka na chrzest?

Garmelka ja mam dość i ledwo chodzę bo mam wrażenie że mi wszystko dołem wypadnie. Teraz znowu nie śpię bo mnie ciśnie, jeszcze mój chodzi i się wyżywa. Zapytał mnie w czwartek czy wszystko ok i czemu jeszcze nie rodzę bo on ma dość. Co jamam zrobic?

Do góry