reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2014

cześć Kochane,

Madzia, moja pociecha wpija średnio 70 ml mm, zależy ile cycka pociągnie. Jak ładnie ssie to potem z 40 ml mm wypije.

Katinka, tulę mocno, rzeczywiście mąż sie beznadziejnie zachowuje, ale może on sie denerwuje i martwi i jakoś nie umie inaczej tego pokazać jak złością. Skąś to znam, mój m tak sie potem tłumaczy głupio.
Stwierdzam, że faceci są okrutni, tzn nie wszyscy, ale mój m mnie tak ostatnio wkurza że szok. Jakoś dziwnie się zachowuje....
Smutno mi przez niego, to powinien byc cudowny okres jak nam się córcia urodziła. Dobra nie smęcę.

Garmelko, jak nocka?

Miłego dnia...

reklama
Mizach jezeli jest ranka jeszcze to przemywaj a jak jest juz ładny to nie ma co.

Garmelka jak tam??W srode nasz termin;-) miałąm dzis 2 mocniejsze skurcze i tyle.W nocy spac nie mogłam,skurcz mnie łapał ale w pachwinie,mała strasznie kopała.Krzyz bolał,mam juz dosc.

Zawieszacie baldachimy?? Ja niby mam ale po przymiarkachZobacz załącznik 648196Zobacz załącznik 648197 rezygnuje z n iego.Chyba aby bedzie zawadzał.
W łózeczku Kasia mojej córki;-)

A po SN jak szybko wypuszczaja? Ja ze starsza wyszłam w 3 dobie ale słyszałam ze teraz nawet w drugiej juz wypuszczaja.

Hej dziewczyny.

Tak Was podczytuje codziennie, na samym początku byłam dość aktywna później zostałam z boczku. Strasznie kibicowałam Kotulci od początku walki z krwiakami, przezywałam bardzo. Później wyszły u Malej problemy z zastawka to przezywalam Dorote bo przechodzilysmy przez to samo.. i tak teraz patrze na te Wasze już narodzonego Maleństwa to tam Wam zazdroszczę.. leżę właśnie na patologii, obok polozniczy dzieciaczki płaczą.. A my czekam. . 3cm rozwarcia, stawiajacy sie nonstop brzuch, czop odchodzi od ponad tygodnia.. a skurczy brak. Wczoraj test OCT pokazał że mam już dość sporo oxytocyny w sobie bo po podpieciu dawki oxy zaraz pojawiły się delikatne skurcze 20-30.. i po odlaczeniu wszystko przeszło.. dziś mnie trochę cmi, ale to nie to.. jeszcze Maluszek ma wysokie tętno, nawet do 190 później się normuje na 150.. ehh musiałam się wyżalić..

Aga Ty tu sie nie zal tylko dupcie podnies i jak mozesz to zacznij chodzic najwiecej jak mozesz;) a jak sa szpitalne schody to w ta i spowrotem i w koncu sie ruszy. Mnie moj przegonil 5 km na spacerku;) trzymamy kciuki ! A wlasnie miala wam pisac ze moje skurcze porodowe byly calkowicie inne niz przepowiadajace. Zaczal mi sie brzuch stawiac i tak malo bolesnie ale zaczelam czas zapisywac i czekam na bole krzyzowe i takie jak przepowiadajace a tu tylko stawianie brzucha ktore po godzine zaczelo po prostu bolec.

garmelka - mi się podoba data 14.10.2014;-), tylko muszę się jeszcze podleczyć do tego czasu. Generalnie to już chciałabym urodzić bo zgaga przy podrażnionym gardle to jest istna tortura:baffled:.

katinka - co za facet, niestety stres się ludziom na różne sposoby udziela. Tulę:tak:

Mizzah - jeśli nie ma już krwi na pępku to można zakończyć psikanie. My jeszcze jakiś tydzień musieliśmy podczyszczać.

agniecha - łączę się w smutku...:crazy:

Agaa - dobrze, że jesteś pod stałą kontrolą, będzie dobrze:tak:

Dzięki pscolka :-* Musi być dobrze :-* dzięki dziewczyny za wsparcie :-* a powiedzcie mi jak wytworzyc samej Oxytocyne, pomijam Opcje Męża bo w szpitalu ciężko i sutki też mecze. Znacie coś jeszcze? :->

U mnie niby cos sie zaczyna, ale po chwili zaczynam watpic. Bruzchol sie stawia na dole dosc bolesnie, klujaco...i juz glupieje...moze zaczne zerkac na zegarek. Wczoraj mnie przeczyscilo nie wiem po czym, potem bolesnosc doszlo. W nocy przycichlo a teraz znowu pobolewa....
Wody by odeszly i bylo by wiadomo...moze tez na jakis spacer popoludniu sie wybiore i tyle

reklama
Do góry