Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Garmelka: poprosić to pewnie zawsze możesz, pytanie czy będą chcieli. Czasem to się czeka do dwóch tygodni po porodzie. Mi ginekolog nie pozwoli przenosić ze względu na moje cukry. No ale u mnie to inna sytuacja.
Domka- Osz Ty!!! no to trzymam kciuki żeby to było to... Dawaj znać
Wawka- nie wiem czy do ma znaczenie czy nie ale ja mam ja opłacona to moze bedzie milsza i mi pomoże liczę na to bardzo! Masaż szyjki, oksytocyna to chyba wystarczy co? Mietole cycki moze tez cos da
Domka - kciukasy!!! Garmelka- dobry masaz i oksy i pojdzie w ciagu 24 godzin - kciuki zasiniete i za Ciebie. My czekamy na ostatnie wyniki z badan z plynu rdzeniowo- mozgowego i mowia ze jutro juz idziemy do domku. Hurraaa!!! A Julka takie kupki wali czaly dzien ze szok
Renisus- ale taki masaż podobno mega boli :/ nie wiem czy ona tak zrobi, wdaje mi sie ze weźmie mnie po terminie na wywołanie... Zgłupiałam juz bo nie wiem czy brac walizę odrazu na porod czy nie hmm
Mój M to przerażony jest ze to juz... 9 miesięcy to kur... Za mało żeby sie oswoić chyba... ;/ a co do kupek to gratuluje naczytałam sie juz o zaparciach i wini wiec nic tylko sie cieszyć
Domka - no to trzymam kciuki mocno! Mam nadzieję że się szybko rozkręci
Renisus - ooo to super wiadomość Fajnie, że wreszcie Was wypuszcza do domku
Garmelka - tak masaż boli jak cholera, ale chyba lepiej żeby samoistnie się te skurcze zaczęły niż byly wywoływane przez oxy. Takie bolą o wiele bardziej :/
Tez myśle ze lepiej naturalnie ale dziewczyny... Tak mnie napier.... W płacach ze chodzę jak paralityk
Mam jakis kryzys dzisiaj nie mogłam do domu dzisiaj wejść po schodach
Dziewczyny a jak to jest z tymi witaminami k i d. Ja teraz karmię butelka a w mleku jest wit k i jest też d,to już nie muszę dawać czy jak bo nie wiem.