Hej hej jest jakaś mamusia nocna tak jak ja :-) moja co 3 godz w zegarkiem w ręku sie budzi zasypiam karmiąc ja cycem teraz śiedze koło łóżeczka z nadzieja ze zaśnie ... Co wypluje smoka to ja wkładam i tak sie bawimy ,,,..moja kruszynka w piatek skończyła 7 tyg i niejest to juz taki mały brzdąc co spi i je wczoraj spała moze w dzien 2 godz ( drzemki 5-10 min). Wasze dzieciaki tez tak śpią ?? I tylko rączki albo siedzieć koło niej i gadać z znia ....znalazłam wczoraj super przepis na ciasteczka owsiane dla wszystkich mam na 10 ciasteczek ;:: szklanka płatków owsianych , 3 banany dojrzałe , miód 4 -5 duże łyżki , wasze ulubione bakalie ( orzechy, wiórki kokosowe ..itp) Widelcem roGniatamy banany dodajemy resztę składników mieszamy konsystencja musi byc nie sucha zwarta wrazie czego dodać troszke miodu na blaszce wyłożonej papierem układamy uformowane ciasteczka ( mnie sie sprawdilo łyżka do lodów) wszystkie są równe i do piekarnika na 180 stopni 15-20 min po ostygnięciu można ju jejsc są pyszne spróbujcie polecam !!!!! Ja uciekam spac dobranoc :-)))))