reklama

Październik 2014

reklama
pscółka ja karmię i kładę na klacie i młoda tak usypia więc odkładam ją dopiero jak zaśnie ale ona prawie nie odbekuje już ale też wcale nie ulewa.
Co do odciągania skórki moje wytyczne pochodzą sprzed sześciu lat:) Ale też oczywiście nie odciągaliśmy na siłę tylko to było odciąganie delikatne i po troszkę skórka stawała się na tyle elastyczna że można ją było ładnie bez problemu odciągnąć coraz bardziej, młody w tym momencie nie ma ze skórką żadnych problemów:)

gosiak mój młody miał około dwóch lat i nie chciał robić na nocnik bo nie:) Aż nadszedł dzień że sam powiedział że on chce siku na nocnik i od tej pory już tylko tam robił:) W szoku byłam bo próbowałam go sadzać i nic nie wychodziło aż tu nagle podjął taką męską decyzję nagle:)

Justine trzymam kciuki za Kubusia:)

Młoda zasnęła to idę spać - chyba - wczoraj zasnęłam koło 2 w nocy dopiero i rano byłam nie do życia:/ Ale młoda za to spała od 21-5 rano:) I od 5 do 9:) Dla mnie bomba, czuję że się dotarłyśmy już trochę:) Oczywiście język niemowląt dalej nie ruszony:P Czeka... no właśnie na co?:P Mąż się śmieje ze mnie że sam fakt że mam tą książkę pozwala mi chyba lepiej rozumieć młodą:)

Oszaleje dzis !!!:-(( czy wy tez tak czesto sie Klocice ze swoimi mezami partnerami ... Moj wraca pozno z pracy I czasami gdy wezmie mala na rece a ona zacznie plakac odrazu mi ja oddaje albo sie pyta co jej jest zacZelo sie of glupoej bluzy zamiast powiesic ja spowrotem na wieszak to nie walnoeta w Kat I sie zacZelo ... Poszedł spac a myśmy sie pożarli a mała krzyczała 2 godz niewiem ale od tyg do nikogo niechce iść tylko do mnie odrazu sie uspokaja .... Czasami mam dość wszystkiego

Mroczko ja mam podobnie. Moj wraca pozno z pracy i niby taki steskniony,a jak co to nawet malego nie przewinie. Juz nie mowiac o spaniu w nocy,bo od urodzenia mikolaja spimy osobno. Bo on do pracy rano wstaje i wyspac sie musi,a w weekendy jest to samo a przecież ma wolne.
A ja przecież musze mi ec siły na wszystko. W dzien to nawet nie ma czasu na drzemke bo zawsze jest cos do roboty

Babina rozumiem cie doskonale :-( bardzo sie cieszę z malenstwa ale czasami chcialabym zeby więcej moj zajmował sie mała z drugiej strony juz sama niewiem cZlowiek z niewyspania robi sie nerwowy i o to takie pózniej wychodzą kłótnie

U nas to samo. Mąż śpi sobie w drugim pokoju, a gdy przy dłuższym niespaniu młodego przychodzi, to po paru minutach już jest nerwowy i się kłóci. Dziecko nie rozumie jeszcze, że on na mnie podnosi głos - po prostu odbiera taką sytuację i prędzej myśli, że to do niego i mu się to udziela i potęguje nerwy.

Hej to nietylko u mnie tak :-( maz juz poszedł do pracy i pow mi ze niepowinnam sie wyzywać bo tylko nieon sie wysypia a ja to co ??? Ugryzłam sie w język na sama myśl jak mam jechac na swieta do pl i mieszkać z Tesciowa ktora za ściana ma pokój u bedzie mi wlaZic za każdym razem gdy oba tylko zapłacze to juz robię sie nerwowa od ost kłótni z nią śni mi sie co chwila ... Chyba wkoncu musze powiedzieć co myśle i pow jej w twarz po 10 latach to przestanie mnie nękać .... Wczoraj była znajoma ktora przyszła o 17 anwyszla o 20 ta wizyta cały plan dnia poszedł do dupy .. Nigdy niezgadzam sie na odwiedziny w tyg i jeszcze w porze gdy ja kapiemy i mamy czas dla siebie miała byc tylko chwile a sie zasiedziała więcej żadnych gości w tyg tylko wekend ... Spałam dzis tylko 4 godz w nocy juz nieide spowrotem bo za godz mam pobranie krwi na tarczyce zanim mała nakarmię i wszystko ogarnę to schodzi mi to czasami ponad dobra godz to bedzie ciężki dzien dzis :-((( od kilku dni mam jakiegoś dola .....

reklama
Moj tez wiecznie w pracy (pracuje na dwa etaty). Nie powiem jak juz jest w domu to pomaga przy małej. Tylko ze bywa rzadko. Jeszcze pracuje 7 dni w tygodniu. My sie rzadko klocimy ale wczesniej tez rzadko sie kłóciliśmy .
Dzis nawet sie wyspalam. Co prawda do 24 mała odstawiala cyrk ale jak usnęła to zostawiłam ją u siebie w łóżku i jak tylko stękla to glaskalam po główce i dawałam cmoka. W ten sposob udało nam sie pospać od 24-5 i od 6-9. Drugi raz zasnęła szybko i bez nerwów. Teraz sobie ciumka a mi wstyd ze byłam wczoraj taka zła. Mam piękną , zdrową córkę i zamiast sie cieszyć to chodziłam zła bo mi spac nie daje a przecież ona jest taka maleńka. Na szczęście juz jest ok. Szkoda ze nie spi u siebie ale nie mozna miec wszystkiego ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry