agamemnon
Fanka BB :)
O kurcze, a z tym krwawieniem to normalne? Pierwsze słysze o takich objawachMnie piersi bolą i czasem mdli i kręci w głowie dodatkowo krwawie z nosa i dziaseł![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurcze, a z tym krwawieniem to normalne? Pierwsze słysze o takich objawachMnie piersi bolą i czasem mdli i kręci w głowie dodatkowo krwawie z nosa i dziaseł![]()

Bardzo mi przykro z tego powoduale jepiej jedna niz nic.Czymam kciukasy za ta ciaze zeby sie utrzymała....Też dzisiaj się dowiedziałam że normalne. Ponoć hormony szaleją i duże ukrwienie w ciąży daje o sobie znać w ten sposób
Hej FIONA - TO MOJA 3 CIĄŻA , Z TYM ŻE TYLKO JEDNA DONOSZONA
Ale jak na razie nie zapeszając czuję się o wiele lepiej niż w ciąży z nim - zresztą tam inna bajka bo dwa dni po spodziewanym OM wylądowałam w szpitalu na podtrzymaniu... I cała ciąża to była walka.
W poprzedniej ciąży przez mdłości do 6 miesiąca przytyłam kilogram i lekarz na mnie krzyczał że za mało a potem przez 2,5 miesiąca poleciało 19 i krzyczał że przesadziłam
Stąd też mam niestety rozstępy (nie mogłam smarować brzucha i piersi bo skurcze prowokowałam...). Teraz lecę po oliwkę do rossmanna - na wizazu jest polecana :-)
Czy którać z was kobitki paliła przed ciążą? Ja paliłam i rzuciłam i lekki głodek nikotynowy się odzywa... Ale się nie poddaję:-)
Teraz już mnie nie ciągnie, zresztą to chyba przez te głupawe mdłości
Na razie nie wymiotuję, choć wczoraj po obiedzie musiałam, ale męczy mnie te uczucie bardzo. W pierwszej ciąży miałam olbrzymią zgagę od początku aż do końca ale czułam się znakomicie. Teraz chyba da mi popalić ta ciąża ;-)
;-)O proszę, jaki ruch
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i czekam na inf po wizytach u gin, żeby dodać Was do listy. Ja wizytę mam już jutro i zaczynam się trochę stresować. Najbardziej martwi mnie to, czy już się tam wszystko u mnie ładnie zagoiło po cc, żeby fasolka mogła się prawidłowo zagnieździć. Ale wierzę, że będzie ok.
U mnie z objawów tylko ból kręgosłupa. Mdłości i wymiotów współczuję, miałam w poprzedniej ciąży aż do 4 msc i wymęczyło mnie strasznie ...