Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Boże moja dzis tak chlustła jak z fontanny. Rzadko ma problemy z brzuszkiem , czasem delikatnie uleje ale dzis to i ja i ona byłyśmy w mleku. Aż sie wystraszyłam . Wasze tez tak mają? Jutro podpytam lekarza jak bedziemy. Ale wystraszyła mnie nie na żarty .
Inga zwykle budzi się ok 8-9, chyba że w nocy pobudke ma już o 4, to wtedy wstaje o 7.
A dziś coś swiruje dalej. Nie dosc, że w dzie w ogóle nie chciała spać, no chyba, że u taty na rękach/klacie, to jeszcze teraz nie może zasnąć. Chyba się jeszcze nie zdarzyło, by tak długo zasypiala po kąpieli (nie licząc okresu noworodkowego).
judy moja ma takie dni,wczoraj miała dzien ulewacza,chlustała,tryskała nosem szło,a dzis lekki ulewanie.
Nie moze spac,katare jej przeszkadza,odciagam co chwila ale jutro wezme ja do lekarza