Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć,
Testowałam wczoraj rano (w 32 dc) i wygląda na to, że również będę miała termin na październik. Mam 30 lat i to moje drugie podejście - pierwsza ciąża zakończyła się niestety w 8 tygodniu. Od tamtej pory upłynęło sporo czasu, więcej niż rok. Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze.
Hej hej!
A się zastanawiałam, kiedy powstanie październik :-)
Termin wypada mi na 2-3 października. W środę pierwsza wizyta u gin, beta z piątku (24.01) 1738,5 mlU/ml czyli 3-4 tydz. Był to też termin @.
Mam nadzieje, że zarówno u mnie jak i u Was będzie wszystko ok!
Witam kolejne Październikowe Mamusie
Ja właśnie zapisałam się na pierwszą wizytę u ginekologa. Idę do lekarza 6 lutego, z moich obliczeń wynika, że będzie to już 6 tydzień ciąży więc na USG powinno być coś widać :-)
Pozdrawiam serdecznie!
Ciekawe ile pazdziernikowych ciezarowek bedzie mialo blizniaki :-). Na sierpniowkach sa chyba az 4 mamuski :-). Monika u mnie w 6tc juz serduszka bily, ale ja to ciut inny przypadek, zalezy kiedy owulacja byla ale cosik napewno bedzie juz widac ;-)
Ja owulację miałam dosyć wcześnie bo koło 10dc przy cyklach 30dniowych. Idę teraz w środe na USG i mam nadzieję, że coś zobaczę. To będzie równo 5tc licząc od ostatniego dnia miesiączki.
No na tym etapie można ewentualnie wykluczyć nieprawidłowości.