tak sobie patrzyłam na stronę główną forum ,a to już październikówki widzę ;D i znajome nicki gratulacje dziewczyny
Cyntia - trzymam mocno kciuki , kochana nie martw się ( łatwo powiedzieć ) każda kobieta jest inna ,ale ja jako mama jednego Aniołka też się bałam tych kłóć i dziwnych bóli tym bardziej ,że mnie nic nie bolało poprzednio i było to dla mnie nowe, te bóle po prawej stronie nie muszą świadczyć o czymś złym ja miałam też po prawo jakby kolka , kłucia i pobolewania , potem po obu stronach , no i ten ból jak na @ mnie przerażał i bóle w krzyżu od samego początku , wsłuchiwałam się w siebie jak mnie piersi przestawały boleć to czułam strach , ale odpukać jest wszystko dobrze i mam nadzieję ,że tak pozostanie , obecnie też czasem coś zakuje , albo pobolewa kilka godzin ,ale to już inne bóle i nie skupiam się na nich , życzę wszystkim bez problemowej ciąży i szczęśliwego finału , bo każda z nas o tym marzy , ja czekałam na to 6 lat i wiadomo jak to po stracie , człowiek się obawia i zastanawia co brać za normę ,a co nie ,ale trochę już łapię jakie bóle groźne jakie nie , nie przestraszcie się dolegliwości jelitowych ja miałam coś jak skurcze ,a to były jelita , no i wzdęcia przynajmniej u mnie dają popalić , mdłości ustały to wzdęcia są , kłucia mogą być również od jelit.