reklama

Październik 2014

Ale jestem zielona w temacie rozszerzania diety. Od dzis zaczynam edukacje :)
Domka a jak wprowadzisz marchewke dalej bedziesz podawac kleik? Jaki dajesz ryzowy czy kukurydziany?
Nocka srednio. Nie mam pojecia co sie stalo z moim dzieckiem. Budzi sie mniejwiecej co 2h na jedzonko. Do lozeczka ciezko ja odlozyc. A przesypiala juz cale nocki ewentualnie z jednym szybkim karmieniem.
Wlasnie zasnela przy cycu:) Zobaczymy czy sie uda odlozyc:)

Milego dnia:*

reklama
Hej :-)
Ja tez bede musiala wyedukowac sie w rozszerzaniu diety ale poki co jeszcze nie planuje zaczynac ;-)

Zocha coraz wczesniej wstaje. Dzisiaj przed 6 :O nakarmilam ja, zmienilam pieluche i polozylam na macie. Musialam zapalic swiatlo zeby mogla sie bawic, bo jeszcze bylo tak ciemno. Sama polozylam sie na kanapie i spalam takim polsnem. Pozniej przelozylam ja do lezaczka i jak otworzylam oczy to sie wystraszylam, ze jej na macie nie ma :-D Teraz ma juz druga drzemke.

hej :)

U nas nocki w kratkę- dwie noce z jednym karmieniem o 5, a dzisiaj znowu dwa karmienia :)

Dziwię się, że tak szybko rozszerzacie dietę- dla mnie karmienie piersią jest takie wygodne, no i plam nie ma na ubrankach itp :) ja czekam zdecydowanie do 6 miesiąca- jakby można było dłużej to bym dalej czekała :D zacznę od jabłuszka, potem marchewka. O tym kleiku muszę poczytać, bo ma gluten i z tym jakoś trzeba ostrożnie. Też muszę w końcu porządnie poczytać o rozszerzaniu diety, bo póki co pojęcie mam niewielkie ;)

Ewelina moja Hania właśnie się jeszcze z plecków na brzuszek nie przekręca :/ z brzuszka na plecki jej się udaje a z plecków to nawet za bardzo jej się probować nie chce, tylko na boczki ewentualnie. No, ale mam nadzieję, że lada dzień zaskoczy- w kończy już skończyła 5 miesięcy ;) za to dzisiaj bawiła się w łóżeczku i jak położyłam ją głową w kierunku ściany, tak jak przyszłam po 5 minutach to leżała odwrotnie- nogami do ściany :P

Askar no troche czytalam i to moje drugie dziecko.
Od niedzieli je ryzowy.dzis miala szczepienie i namy zielone swiatlo na warzywa i od jutra mam podawav 2-3gram kaszy mannej(glutenu)

Askar moja Jagoda to z brzuszka jeszcze nie potrafi sie przekręcić na plecki ale z plecków na brzuszek już bardzo ładnie jej wychodzi.. Oj z tym wierceniem się to u nas też wesoło.. Aż strach ją na chwile na kanapie zostawić...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry