Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
B.Haneczka a z jakiej firmy masz ta mate bo wlasnie sie zastanawiam zeby jakas nabyc... Bo moj pelzak z materialowej juz ucieka i mu sie zwija z wszystkich stron ;/
Ja myslalam nad mata z playspot skip hop - ale ta cena ;/ a chce jakas konkretna aby posluzyla na dluzej i zeby mozna bylo ja wycirac bez scierania koloru ale przedewszystkim zeby nie smiedziala tania chinszczyzna
Jeszvze chcialam podziekowac za przyjecie na forum, tak z rozmachu napisalam, bo stwierdzilam ze nie bede podczytywac dopoki sie nie zapisze ( podczytywalam juz dwa fora - i za kazdym razem sie rozpadlo) ok, musze cos w domu ogarnac.Mam nadzieje ze wieczorem uda mi sie poczytac cos wstecz zeby lepiej poznac tutejsze mamusie pozdrawiam
Anita ja jestem wszędzie a tak serio to termin był na październik i tu się udzielałam od początku
Ależ nowych mam przybyło
My mamy małą matę puzzle 12 elementów ale moje dziecię mat nie lubi. Szybko się nudzi. Lubi leżaczek. A ćwiczy obroty najchętniej u nas na łożku.