• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

reklama
Chyba muszę zmienić laboratorium, bo ja za betę płaciłam 50zł. Dlatego pisałam, że to nie jest tanie badanie.
Zdaje się, że jest u mnie Diagnostyka, ale mój gin uznaje wyniki badań tylko z jednego lab (okazuje się, że mega drogiego), bo jak twierdzi ich jest pewien, a co do reszty to ciężko powiedzieć, bo różne rzeczy wychodzą w tych prywatnych laboratoriach.

Ja mam dziś nie najlepszy dzień. Mam nadzieję, że po wizycie humor mi się poprawi, a nie popsuje jeszcze bardziej.

Mój mąż w poprzedniej ciąży czasem się na mnie strasznie wkurzał, że jestem taka nieznośna. Teraz już wie o co chodzi, więc tylko się śmieje i pyta czy to hormony czy moja wrodzona złośliwość :-)

marrrtini, piękny Okruszek ;-)

Mnie akurat mdłości nie przekonują. Gdy w październiku wiedziałam już, że fasolka się nie rozwija od tygodnia i czekałam parę dni na zabieg też miałam ciągle mdłości.

Dziś są od rana. Do tego już schudłam niestety.

Mnie nie przekonują żadne dolegliwości bo niestety - jesteśmy tak skonstruowani, że wiele objawów sobie sami nadajemy. Ja już w poprzednim cyklu miałam "dolegliwości ciążowe", nie wspomnę że niedawno sobie przyspieszyłam @ o 10 dni :-/
Uwierzę jak zobaczę na usg.

Ja bardzo bym chciała żeby był już 2 trymestr wtedy będę spokojniejsza.

W listopadzie też miałam objawy ciążowe tzn. ból piersi i "metal" w ustach któregoś ranaka wszystko przeszło jak ręką odjął, wieczorem wiedziałam już dlaczego.

Jednak ta ciąż będzie inna i wszystkie latem będziemy narzekać na wielkie brzuchy i okropne upały :-D

Dziewczyny co mi radzicie
Mam termin do dobrej gin na marzec ok połowy a co teraz? Iść do tej co byłam ostatnio, szukać innego lekarza czy znaleść bliższy termin do tej nowej i iść prywatnie (wizyta ok 200 zł)

anecznik, oj oby te upały nas oszczędziły. To była moja zmora, zwłaszcza, że straasznie spuchłam. No i ja generalnie źle znoszę wysokie temp. A tu brzuch będzie jeszcze większy i w moim przypadku dziecko pod opieką.

annam, gdzie ty mieszkasz? Pierwsze słyszę o takich problemach z dostaniem się do gin. Cena wizyty też kosmiczna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry