reklama

Październik 2014

no wlasnie maz sie zajmuje wszystkm a ja odpoczywam bo sie martwilismy o ciaze bo rok temu dostalam ze szpitala rokowania ze moge nie miec dzieci i jak juz nam sie udalo to jestesmy ostrozni. nie wiem czy ktos mial taki przypadek i wyszlo wszystko dobrze czy nie ? jak juz sie raz odkleilo kawalek to czy moze sie zrosnac/przykleic znowu czy jak?

reklama
martina - taaa ranny ptaszek:cool2:, niestety z konieczności, mój junior się uwziął i od pół roku niezależnie o której godzinie go położymy to budzi się 5:30, żeby było śmieszniej po zmianie czasu przestawił się w ciągu kilku dni z późniejszego wstawania na 5:30. Normalnie jakiś zegarek ma w tyłku.:-D

powiem ci że mój Filip też ma chyba zegar w tyłku :-D tak przestawił się jak chodzi do przedszkola że wstaje o 6 że niestety w dni wolne jego i moje:baffled: też pobudka szosta a czasem przed z tekstem piciu, siusiu i baja :-D a jak był mały spał do 9-10, ciekawe jakie będzie to drugie, cały czas mam wrażenie że całkowite przeciwieństwo starszego, bedzie sie dzialo :sorry2:

a zapomnialam się pochwalic, że były wyniki rekrutacji do szkół, i Filip dostał się tam gdzie chciałam i blisko domu:-) więc od września zaczyna szkołę

malina odpoczywaj, trzymamy kciuki za poprawę &&&

Na Macznej bylismy i mnie badali jeszcze raz ale tam gin taka niemila byla bo ja sie nie znam na wszystkim bo pierwsza ciaza i pierwszy taki przypadek w rodzinie to nie mialam sie kogo poradzic :( i jak bedzie swieza krew to na sygnale do szpitala ale teraz tak mysle jak mi schodzi ta ciemna krew i sie wymiesza z ta swieza to ciezko stwierdzic :/

dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia bede tu zagladac jak mi maz bedzie laptopa przynosil :) a 22 po wizycie napewno napisze co i jak moze innej mamusi moj przypadek pomoze sie nie martwic lub cos doradze
jeszcze raz dzieki kochane

Pscółka do Gdańska mieliśmy jechać, a z wrocławia trochę to jest... więc od razu padała decyzja że zostajemy. Tym bardziej że od kolejnego lekarza usłyszeliśmy że to cud że zaszlam w ciążę. .. a ja dobrze o tym wiem. Mam zaawansowaną endometrioze . Jeszcze muszę zadzwonić i zapytać moją panią doktor jak to jest z tym lezeniem czy muszę plackiem czy mogę w półsiedzącej pozycji nie wiem czy to ma znaczenie. ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry