reklama

Październik 2014

reklama
Kotulcia bardzo dziękuję za szerokie wyjaśnie:)
I miejmy nadzieję że krwiaki jak szybko i znikąd się pojawiają tak szybko i skutecznie zaczną się wchłaniać! Dobrej nocki wszystkim:)

Cześć Kobietki! Ja tak na szybko, czas goni:-) Za wszystkie dziewczyny z nieszczęsnymi krwiaczkami 3mam kciuki, i na pewno wszystko będzie dobrze!:-D JA w środę miałam wizytę, ale nie miałam USG, tylko serduszko słuchałyśmy, biło jak dzwon, za to w Maju mam dwie wizyty pierwsza 7 , a druga 28 więc wtedy pewnie będę miała połówkowe USG.

Życzę Wam wesołych, spokojnych Świąt w gronie rodziny, oraz mokrego dyngusa :-)

Dziewczyny, zdrowych, spokojnych i wesołych świąt, wśród osób które kochacie, w rodzinnym gronie. No i fajnego dyngusa, tylko uważajcie abyście takie mokre nie podłapały jakiego przeziębienia, buziaki!!!

Uff ja też wreszcie odpoczywam po całym dniu z filiżanką melisy :happy: Wesołych Świąt dziewczynki, dużo spokoju i czasu bez żadnych nieprzyjemnych niespodzianek. Niech nasze brzuszki odpoczną i pojedzą ;-) MonaG ma rację - to ostatnie święta w takim gronie :)

reklama
Justine - jestem ze Szczecina ale te spodenki kupiłam w h&m w dani bo tam pracuje i spędzam duzo czasu. Nie wiem gdzie w Szczecinie jest dział mama ale zazwyczaj obok ciuszków dla dzieci ;) Czytam was dziewczyny i tak myśle ze ten drugi trymestr ma byc spokojniejszy a tu rożnie bywa... Za tydzien powiem szefowej o ciazy i sie okaże czy nie zaczną szukać dziury w całym zeby sie mnie pozbyć. Nie mogą mnie zwolnić z powodu ciazy ale jak udowodnią ze zle wypełniam obowiązki to już mogą. L4 to marzenie póki ciaza nie jest zagrożona wiec mogą mi życie uprzykszac albo dadzą nam spokoj i na ten spokoj liczę bo chce pracować bo od lezenia w domu idzie oszaleć :) . Z okazji świat dziewczyny życzę duzo spokoju

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry