Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Szukałam i szukałam gdzież te październikowe mamy się ukrywają, a Wy tutaj. Mój przewidywany termin to między 29.10 a 1.11. 2014 w zależności od usg. Hmm... Jakoś tak nie bardzo chciałabym trafić w tego 1 - wszego listopada. W Hallooween też mi nie odpowiada XD Modlę się, żeby było albo wcześniej albo później
Ameritum- to mamy podobny termin. Mi raz mówią 31.10 a raz 1.11 i tez wole wszystko w okolicy ale nie te daty na szczęście mało kto rodzi dokładnie w terminie.
Dziewczyny zdrowych spokojnych Swiat Wielkiej Nocy smacznego jajka i mokrego dyngusa.
Kotulcia strasznie sie ciesze ze u Ciebie wszystko dobrze i nie ma sladu po krwiaku, Twoja historia napelnia mnie mega optymizmem i jestes przykladem na to ze mimo wszytsko musi byc dobrze.
Malinka slyszalam i czytalam o przypadkach ze mimo odklejajacego sie lozyska we wczesnej ciazy dziewczyny utrzymalyy swoje malenstwa i urodzily zdrowe dzieci, trzeba brac leki i lezec lezec lezec, kompletnie nic nie mozesz dzwigac ani robic. Jestem w szoku ze nie zatrzymali cie w szpitalu swieta to nie argument bo przeciez lekarze maja dyzury. Ja wybralabym sie na Twoim miejscu do tego szpitala o ktorym pisala Cyntia.
Kas wiem ze martwisz sie o Wasza sytuacje materialna jednak z tego co piszesz masz wsparcie rodziny to jest bardzo duzo i uwierz mi nie kazdy ma tyle szczescia. Twoj maz napewno tez martwi sie o swoja prace i to jak dacie sobie rade dlatego Ty jako zona musisz go wspierac wtedy napewno chlopak szybko sie ogarnie i znajdzie cos lepszego :-). Wiem ze mieszkanie z tesciami nie napelnia radoscia ale czasami nie ma innego wyjscia, dlatego szukaj w tym plusow np. Brak kosztu wynajmu, gdy dzidzia sie urodzi tesciowa bedzie pomagac itp. Powiem szczerze ja bym chciala zeby tesciowa mnie wspierala, natomiast mam wrazenie ze doszukuje sie wszedzie problemow :-( i nie wszystko rozumie. Nie jest zla kobieta ale czasami moglaby sie ugryzc w jezyk .
Zdrobych, pogodnych i spokojnych Świąt - odpoczynku...
Ja miałam dziś gości - 16 dokładnie i od kilku dni zakupy i przygotowania na mojej głowie i nerwówka, od wczoraj ciągle na nogach... Bardzo mnie stresują takie spendy. Jestem strasznie zmęczona.
Jeszcze we wtorek będę mieć imprezę na 10 osób i odpoczynek
Mam nadzieję, że teraz będzie już trochę spokojniej i będę mogła na bieżąco śledzić co i jak.
ameritum- a witamy, witamy. Powiem Ci może być różnie z tym terminem, mój pierworodny uparł się i urodził się dwa tygodnie przed terminem w niedzielę wielkanocną. Ale miało to pewną zaletę - droga do szpitala, parking i sam szpital był puściutki, mogłam wybierać kolor sali porodowej
Ja na wszelki wypadek siedzę dzisiaj w domu, niestety głupoli z wiadrem nie brakuje