reklama

Październik 2014

Madziuella - doskonale Cię rozumiem. Ja w sumie dopiero teraz na święta powiedziałam znajomym i babciom, w pracy jeszcze oficjalnie jestem na urlopie, tylko szefowa wie. Trzymam kciuki z pozytywny wynik kontroli:tak:

Jeszcze się nie ważyłam po Świętach, ale jakoś mega dużo nie jadłam.

reklama
K_a_S chudzinka jak chudzinka ale ja mam jakieś 10 cm mniej wzrostu od Ciebie więc jak kiedyś ważyłam 55 kg to już czułam że tu i ówdzie mam za dużo :happy: A teraz startowałam z poziomu 52 kg. Na wątku brzuszkowym dałam wczoraj zdjęcie mojego rosnącego maleństwa :)

Domka12 Ja Cię rozumiem ja mam 2 wesele a 11 komunie i nie mam się w co ubrać. Żadnej lużnej sukienk a w obcisła nie mam co nawet się pakować bo zwyczajnie nie zapnę się w brzuszku

w szpitalu wylądowaliśmy z duszeniem się dziecka

a od wczoraj kaszel, gorączka, kaszel, kaszel i kaszel - zapalenie górnych dróg oddechowych, na razie bez antybiotyku

a ja nie sypiam przez to wszystko i jestem zmęczona :(

dziś mi jeden pan ustąpił miejsce w autobusie, więc chyba już widać mój brzuch :D
na dzień wyciągamy szczebelki z łóżeczka młodej i dziś sama poszła na popołudniową drzemkę ;)

Ostatnia edycja:
melodja - wspołczuje... mam nadzieje ze szybciutko wyzdrowieje...
ja w ciagu dnia robie sobie godzinną drzemkę bo inaczej padam o 20;/

Co sądzicie o elektornicznych nianiach z monitorem oddechu? ja na pewno jakś chcę kupic - raczej standardową podstawową, ale wlasnie ogladam na allegro z róznymi funkcjami ale ceny też są niczego sobie... :confused2:

a apropo imprez to też mam weselicho mojej kumpeli w czerwcu i nie mam pojęcia w czym pójdę (na pewno coś będę musiala kupić) bo już teraz mam taki brzuch że go nie ogarniam....
Przeraża mnie to...
któraś z Was pisała ze jak lezy to widzi jak podbrzusze się rusza - moj bęben jest taki wielki że tylko jego górną część widzę jak leżę... ;/
ja się już w żadne portki nie miszcze od dawna...
Czy któraś też tak urosła??? (u mnie nie tylko brzuch ale przytyłam juz 7 kg!!!! )

reklama
Garmelka ja monitoru oddechu nie będę kupowała. Moim zdaniem strata pieniędzy i naciąganie producentów. Moja dobra koleżanka która jest pediatra też tak twierdzi. Sama swoim dzieciom nie kupowała. Są jednak wskazania przy wcześniakach albo gdy dziecko cierpi na bezdechy.
Moja siostra strasznie chciała kupić ale wyluzowala i okazało się ze mały wogole nie śpi w łóżeczku :-)
A co do wagi to póki co 1kg do przodu, po świętach się nie ważyłam ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry