reklama

Październik 2014

garmelka ja też nie kupowałam niańki z monitorem oddechu. One mają płytki różnej wielkości,ale generalnie niezbyt duże, a moja młoda prawie od początku jakoś przemieszczała się w łóżeczku. Słyszałam, że takie manewry powodują częste fałszywe alarmy i stres dla rodziców. Miałam zwykłą niańkę, której też już nie używam.

Ja też robiłam się duża i muszę przebrać ubrania w szaie.

reklama
A co sądzicie o elektrycznych nianiach?
Jeśli polecacie to jakiej firmy? ;)

Ja chyba narazie nie czuję ruchów,bynajmniej nie odczuwam tak mi się wydaję.
A ja już mam też fajny,pokazny brzuszek ;)

Witam dziewczynki....

Melodja współczuję...wiem co to znaczy bo moja córa też często choruje i przeważnie w święta.....

Ja po wizycie kontrolnej....Niestety zielone światełko dopiero za pół roku. Lekarz mówi, że w zasadzie po poronieniu powinno się odczekać tylko 3 miesiące, ale ze względu na podejrzenie zaśniadu radziłby odczekać pół roku......No trudno będziemy czekać....

Ale Wam wszystkim szczęścia życzę....

Garmelka nie przejmuj sie ja mam juz 5 kilo do przodu i tez spory brzuszek. Troche mi to przeszkadza bo nigdy tyle nie wazylam a to dopiero poczatek. Wkurzaja mnie komentarze rodzinki ze jak ja sie dokulam do 9 m-ca,ze powinnam sie wiecej ruszac, ale co zrobic jak dobrze sie czuje od samego poczatku i mam apetyt jak nigdy

no to posłucham się doswiadczonych :))
też mi się wydaje że wszedzie dookoła pełno tych bajerów, które niby są niezbędne...

babina - mi też jakoś tak głupio przy rodzinie zwłaszcza ze kuzynka jest na tym samym etapie i śladu nie widac po niej...

p.s. ogladacie Uwage w TVNie?? o tej malutkiej zagłodzonej dziewczynce jest... :(

Nie zamartwiajcie się dziewczyny waga. Każdy tyje indywidualnie. Ja nie tylam bo miałam od 5tyg nudności i wymioty. A z córką pierwszy kg przytylam około 20tyg a potem dowaliłam do 23 kg :-) ale z tego z 5kg to były obrzęki. Ciekawe jak będzie teraz. Ale ja mam 168cm a waze 68kg więc i tak za dużo z 8 kg więc będę się starać przytyć jak najmniej bo i tak już przed ciążą byłam okrąglutka ;-)

Ostatnia edycja:
co do wagi to 3.5 do przodu i duuuuży brzuch

melodja - wspołczuje... mam nadzieje ze szybciutko wyzdrowieje...
ja w ciagu dnia robie sobie godzinną drzemkę bo inaczej padam o 20;/

Co sądzicie o elektornicznych nianiach z monitorem oddechu? ja na pewno jakś chcę kupic - raczej standardową podstawową, ale wlasnie ogladam na allegro z róznymi funkcjami ale ceny też są niczego sobie... :confused2:

my mieliśmy z Tommy T, u nas się sprawdziło, bo po miesiącu spaliśmy w osobnym pokoju

no to posłucham się doswiadczonych :))
też mi się wydaje że wszedzie dookoła pełno tych bajerów, które niby są niezbędne...

babina - mi też jakoś tak głupio przy rodzinie zwłaszcza ze kuzynka jest na tym samym etapie i śladu nie widac po niej...

p.s. ogladacie Uwage w TVNie?? o tej malutkiej zagłodzonej dziewczynce jest... :(

nie oglądam, nie umiem oglądać takich rzeczy, za dużo nerwów i stresów, a rodzicom zafundowałabym taką samą karę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry