reklama

Październik 2014

Cyntia to Wasz dzień....nie stresuj się niepotrzebnie.....jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził, więc zawsze jest ktoś niezadowolony.....ważne żebyście Wy byli szczęśliwi, to jest najważniejsze.....

Mona wszystkiego najlepszego, spełnienia najskrytszych marzeń i dużo, dużo zdróweczka.....Widzę że świętujesz razem z moją córką, ona też ma dzisiaj urodzinki.....

A co do zmywarki to Nobla powinien dostać ten kto ją wynalazł.....zresztą tak samo jak automatyczną pralkę..........

reklama
Mona wszystkiego naj, dużo zdrówka :)

Cyntia nie ma co się przejmować, ja też miałam tylko cywilny i rożnie to rodzina odebrała, ja postanowiłam się tym zupełnie nie martwić i miałam cudny dzień. Najistotniejsze jest szczęście Twoje i Twojego przyszłego męża :)

Cyntia- wszystkiego dobrego kochana;) a rodziną sie nie przejmuj na tyle na ile się da...szkoda, że niektórzy nie mają wyczucia taktu....;(

mona- najlepszości kochana;) nudnej ciąży i lekkiego finału;* i spełnienia wszystkich, marzeń.

pscólka, Madzia- bidulkinki. Oby Wam szybko przeszło.

Ja dzisisaj podleciałam szybciutko do lekarza bo mnie strasznie brzuch boli od paru dni. Sprawdził, wszystko jest ok. Tyle, że się przestraszyłam jak przyłożył USG bo dzieciątko ani drgnęło!! Nic a nic;O Nawet szpetnie zaklęłam pod nosem, ale lekarz szybko mi pokazał, że serduszko bije.... W prawdzie było to mega szybkie konntrolne USG między pacjentkami, ale i tak mnie dziwi, że dzidzi takie spokojne:baffled: Miałyście tak kiedyś? Ale najważniejsze, że lakarz powiedział, że wszystko jest ok... To chyba trzeba mu wierzyć prawda?:)))

Buziaki

Madziorrek - dzidzi pewnie spało:tak:

Mamusie aniołków - właśnie czytam książkę o alergii w której jest info, że przy celiakii jest większe prawdopodobieństwo poronienia, bo chory organizm próbuje zwalczyć ciążę, autorka zaleca przejście na dietę bezglutenową. Nie wiem ile w tym prawdy, ale na pewno nie zaszkodzi, a nawet może wyjść na zdrowie dieta bezglutenowa. Podane są wyniki badań, co prawda grupa niewielka (206 zdrowych kobiet i 12 chorych), ale różnica widoczna. Dzieci urodzone przed 37 tygodniem, u kobiet zdrowych 12%, u chorych na celiakię 33%. Średnia waga u zdrowych 3164 g, u chorych na celiakię 2601 g. Śmiertelność noworodków u zdrowych 0%, u chorych 25%.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
Ja też juz się melduje po świętach, które spędziliśmy bardzo miło i spokojnie. Byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej, wszystko z maleństwem dobrze. Niestety dzidzia nie chciała się dzisiaj ujawnić, czy jest dziewczynką, czy chłopakiem.

Madziorrek u mnie tez dzisiaj spało na usg. Chyba za długi spacer sobie zrobiłam przed wizytą:-pi maleństwo się ululało.
Cyntia pamiętaj,że To jest Wasz dzień i postaraj się nie przejmować.
Mona wszystkiego najlepszego!!!

Mona 100 lat!!!

Cyntia nie przejmuj się, tak to jest czasem i prawda ze wszystkim nie dogodzisz. Siostra mojego męża nie przyszła na nasz cywilny bo nie dostała zaproszenia na piśmie... Zaplanowaliśmy kościelny a w między czasie postanowiliśmy zrobić cywilny dla najbliższych bardzo skromnie. Moja siostra też nie przyjechała z Anglii, podobno nie dostala urlopu... Też morze łez wylalam i do dziś jak sobie przypomnę to mam żal ale niestety nic nie poradzę że ktoś miał nas w tym dniu w d..ie, sory za wyrażenie

dziękuje kochane:) za rok 30 stka :) będzie się działo :)

z okazji urodzin moje dzieciątko sprzedało mamusi pierwsze kopniaczki:) czuję ją jak tam sobie z mamy macicy trampolinę zrobiła:) :-):-):-):-):-)

kochane z rodziną najlepiej na zdjęciu- na nasz kościelny siostra męża też nie przyjechała- i to ta z która całe życie żył najlepiej:/

reklama
Mona u nas to samo. Siostra z którą mąż najlepiej żył i się rozumiał chyba była o mnie zazdrosna. Może to tak jest skoro u ciebie było tak samo

No i prezent najlepszy na świecie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry