reklama

Październik 2014

reklama
pscółka i spółka, marrika29, widzę , że nie jestem sama z tymi dolegliwościami. Mi czasem ciężko aż dojść po synka do przedszkola (kawałek mam) bo mi się słabo robi.
Macie jakieś sposoby na to czy przeczekujecie tak jak ja?
Bo podniesienie cukru wcale nie pomaga...

Ja staram się raptownie nie wstawać,jak wstaje z łóżka to najpierw siadam na łóżku i tak chwilkę siedzę. No i pije rano kawe. Też mi się ciągle słabo robi, ciemno przed oczami

Melduję się i ja po Świętach :-D

Pojutrze ślub, więc emocje sięgają zenitu ;-) Miało być skromnie, ale będzie megaskromnie. Ode mnie z rodziny będzie tylko mama. Reszta rodziny uznała ślub cywilny za jakiś gorszy, nieistotny i nie chce im się fatygować z Bydgoszczy i okolic do Szczecina. A już w ogóle co to za ślub bez wesela.. A specjalnie wybraliśmy piątek na dzień ślubu, by moja rodzina mogła zostać na weekend. Moja siostra ma doła z powodu pracy i nie ma ochoty na kontakt z ludźmi :confused:, więc musiałam koleżankę poprosić o świadkowanie. Z kolei ze strony narzeczonego w urzędzie będzie sporo osób, a na obiedzie świadek z córką, ojciec i ciotka. Jego rodzina uznała, że przecież trzeba iść do pracy. Nie wiem co to za filozofia wziąć dzień urlopu.
Wcześniej byłam rozżalona. Później zła. Na pewno się odwdzięczę przy podobnej okazji.

Dostaliśmy od mojej babci pieniądze i powiedziałam, że kupimy za to zmywarkę, na co zareagowała krzykiem, że naczynia mogę myć ręcznie, a jak kupimy zmywarkę, to nie chce mnie znać :szok: Oczywiście, że ją kupimy. Już ją zamówiłam.

Ogólnie u nas ok. Wydaje mi się, że czuję takie "pyki" w brzuszku. Może to kopniaczki? Z imion na czele są: Kamil i Adrian.

Zaraz Was nadrobię :-)

Cyntia to jest Wasz dzień kochana najważniejsze że macie siebie na pocieszenie powiem Ci że mam 9 kuzynóstwą i na nasz kościelny nie przyszedł nikt:-Swięc też nie jesteśmy im nic winni :-(

Zmywarke mam od 2 tyg i jestem zadowolona za żadne skarby nie chce już stać przed kranem traciłam bardzo dużo czasu a teraz przy 3 dziecku tym bardziej będzie mi go brakować;-)

A tak na marginesie przybył mi dzisiaj kolejny rok na licznikt;-)

reklama
Monarti - sto lat, sto lat... dużo zdrówka i cholernie nudnej ciąży życzę:tak:

cyntia - no fakt, trochę przykro, ale najważniejsze, żebyście zrobili to tak jak Wy chcecie. My zrobiliśmy "jak wypada" i wyszło bardzo źle, bo i goście się nie bawili i my, bo dla nas duża impreza to stres, a goście byli niezadowoleni bo ich nie zabawialiśmy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry