reklama

Październik 2014

Kurcze znowu napisałam długą wiadomość i nie wysłało:P

Czarna ja najbardziej niedowidząca jestem -4,75 na jedno i drugie oko:) Soczewki noszę:) Planuję w przyszłości laserową korekcję wzroku.

Kciuki za wszystkie wizyty&&&

Dzisiaj ja też mam taką nadprogramową na 18:30 bo od czasu ostatniej wizyty praktycznie bez przerwy krwawienia/plamienia a dzisiaj lekki krwotoczek ze skrzepem - ale nie krwi a bardziej taka mała błonka? Mój gin powiedział że krwawienia ok ale dopóki nie ma skurczy ani skrzepów. Ostatnio już mi tak słabo się zrobiło że nie byłam w stanie stać na nogach - raz że organizm oslabiony ciążą to jeszcze non stop krwawie - ileż można. Przyczyny - krwiaczka już nie ma to o co chodzi? Postanowiłam w końcu się skonsultować z innym ginem z innej miejscowości, ma 20 letnie doświadczenie i tytuł dr n.med. i certyfikaty na badania genetyczne więc może on coś znajdzie bo boję się że mimo że czuję ruchy młodej to końcowo takie przewlekłe krwawienia będą miały na nią negatywny wpływ. Zresztą skądś się muszą brać te krwawienia no nie ma innej opcji...

K_a_S nie masz jak się skontaktować z mamą?

rjoanka jak to radler 0%?? widziałam 2%, oooj chyba będzie misja sklep i szukanie tego cuda bo jak nigdy nie piłam tak wczoraj myślałam o szampanku:D Radler też może być:D

Któraś z dziewczyn pisała o piciu octu (że najchętniej by to uczyniła) heh ja ostatnio w ramach przekąski zrobiłam sobie sałatę ze śmietaną i duuużą ilością octu winnego - aż ciamkałam przy jedzeniu:) Ogórki i woda z nich to za słaby kaliber:D Aaa i zachciało mi się sosu z serduszek kurzych - hehe też w sumie nie jadam a na samą myśl ślinka mi cieknie:P A to wszystko popiłabym piwem:D I jak nigdy słodycze mi nie idą - zjem ale tak z nudów:P Ta ciąża przekręciła moje kubki smakowe o 180 stopni - z młodym czegoś takiego nie miałam:D

reklama
w ciepłe dni plus np grill i chipsy piwko by sie przydało, ja tutaj skorzystałam z bavarii ma 0,0% i świetnie oddaje smak piwka :tak:plus na imprezkach jakies mam winko bezalkoholowe lub szampana bez %. wybór jest spory więc dla nas ciężarnych też jest co nieco :-)

Nie dobre jesteście!!!!

Marrika ją marzę o kebabie ale mój mąż mnie pilnuje bo ją bym tylko fast food jadła;-) na razie 2 kg na plusie ;-)

Kas współczuję kochana:-*

Kotulcia też myślę o operacji bo mam już dość pilnowania czy mam soczewki ;-)ostatnio tak się zapomniałam pod prysznicem myląm buzkd i oczy środkiem do zmywamga makijażu coś mnie w oku zakuło i przypomniałam sobie że soczewek nie ściągnęłam;-)

co do alkoholu to kefir ma wiecej % niż piwo bezalkoholowe. tak samo jak je sie duzo jablek to wytwarza sie alkohol.

A kazde piwo nawet bezalkoholowe ma te 0,5% w sobie.

ja swojego czasu jadlam po 3-4 jablka dziennie potem sie smiala ze mnie szwagierka ze moj organim poprzez jablka domagal sie alkoholu

A piwa bez % nie rusze bo zwyczajnie jest obrzydliwe. probowałam ostatnio i skończyło się na tym że wylałam do zlewu

Co do mamy to mam nadzieje ze maz jak najszybciej przyjedzie i pojedziemy.
ja jakos sie uspokoiłam troche dobrze ze przy niej jest ktos zaufany a nie tylko moj ojciec..karetka w drodze..oby wszstko było dobrze. . Ja mam juz dosc stresow w ciazy najpierw choroba babci teraz mama co jeszcze

Zobacz załącznik 621314

Tak się prezentuje sukienka która wam kiedyś pokazywałam na mnie;-) jak widać jeszcze mam dużo miejsc na brzuszek mogę rosnąć do maja do komuni:-)

Kas kochana jak już karetka weźmie mamę to będzie pod fachową opieką spokojnie kochana

super wyglądasz :tak: i fajnie że sukienka przyda sie na dłużej, pośmigasz w mniej na pewno jeszcze nie jeden raz :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry