reklama

Październik 2014

reklama
rjoanka - nie przesadzałabym z tym nabiałem, zwłaszcza po 22tygodniu, mleko to silny alergen, tak samo jak gluten, a wapń można czerpać zsardynek, suszonych fig, kasz (najcenniejsze amarantus, quinoa, jaglana,gryczana). A jaką masz grupę krwi?
Monarti - ja w sumie tylko w ciąży jem po 20, ale jakośnaturalnie mi to wychodzi tj, organizm się domaga, a jak ostatnio nie zjadłamto jak wstawałam do Szymka było mi słabo i w nocy jadłam.:-) Sukienka ma bardzofajny fason:tak:.
Ja rzeczy których nie powinnam jeść skutecznie sobieobrzydzam. :-DKebeba nie jadłam od kilku lat, bo jak mam świadomość, że to mięsotak cały dzień... albo kilka wisi w wysokiej temperaturze to mam ból brzucha jużna samą myśl:-D.
Melodja - też mam okulary, bo mam wrażnienie że bez nich niemam twarzy:-D (mam jasną oprawę oczu). Dużo zdrówka... i wytrwałości:tak:

Mona sukienka super i rzeczywiście idealnie zakrywa brzuszek....

K_a_S mam nadzieję że z mamą wszystko w porządku, a ty się nie stresuj za dużo żebyś maluchowi nie zaszkodziła.....

Melodja widzę że twoje maleństwo choruje tak jak moja córa, ona też ma często infekcje gardła....

Cyntia wszystkiego naj, naj, naj na nowej drodze życia, samych słonecznych dni Wam życzę....

A ja mam dzisiaj strasznego doła.....nie mogę się na niczym skupić, płakać mi się cały czas chce......do tego jeszcze dowiedziałam się że mój J. na cały weekend majowy wyjeżdża na jakąś wycieczkę i zostaję sama....miałam jechać do Gdańska do brata ale oni przyjeżdżają do rodziców, więc znowu obowiązkowe siedzenie w samotności...

Pozdrawiam....

Dziewczyny po pierwszym trymestrze, czy lekarze zalecili Wam dalej łykać kwas foliowy? Zapominałam ostatnio zapytać, a kolejna wizyta dopiero 17-go:baffled: I chociaż byłam tak niedawno w ciąży to nie pamiętam:-D

ja już nie biorę, ale i innych witamin też nie, bo jak wspominałam miałam bóle żołaka czy trzustki i położna kazała odstawić i fakt bóle ustąpiły, w zamian jem owoce, warzywa piję mulitiwtaminę z Krugera i magnez itp.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry