reklama

Październik 2014

Kotulcia mam podobną wadę wzroku na drugim trochę mniej.....
Czy rozmawislas ze swoją okulistką o porodzie? Ja będę musiała się wybrać i mam nadzieję że moja wada nie przeszkodzi mi w naturalnym porodzie.

reklama
Ja ostatnio obkupiłam się na allegro w leggnisy i spódnicę,i jestem bardzo zadowolona.Swoją opinie wyraziłam w odpowiednim wątku ;)

Ja nadal biorę kwas foliowy,bo jeszcze mi zostało trochę,a potem przechodzę na tabletki na II trymestr

Mona brzuszek pokazny naprawde. Ja tez mam dosc widoczny az sie zastanawiam jaki bedzie wielhachny na koniec hehe.
A jak u was z ruchami?
Ja dzis drugi raz poczulam uczucie jakby mi muszka wleciala i mnie laskotala od wewnatrz.

Pscolka mi lekarka kazala przejsc na witaminy z kwasami omega biore obecnie femibion natan plus ale niedobrze mi po nich i zastanawiam sie nad zmiana
Cyntia wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia
Kas trzymam kciuki by z mama bylo wszystko oki
Mona bardzo ladna sukienka taka elegancka i z klasa
Mnie od kilku dni potwornie boli glowa nie wiem czy mnie nie przewialo w kazdym razie glowy nie moge podniesc myslalam ze to migrena ale chyba jednak przewialo
Znacie moze jakies domowe sposoby na wyleczenie

Mi dr tez kazała cos z DHA i zastanawiam sie nad witaminer prenatal DHA.

MUSZE sie pochwalic,przed chwilą poczułąm pierwsze ruchy,pare razy pod rząd pukneło mnie z lewej strony brzucha:-)O matko jestem taka podekscytowana

Ostatnia edycja:
O, kobietki ile ciekawych tematów na tapecie :) Sporty, ubrania, zakupy... ho ho ho.

To jak mamy tutaj takie sportsmenki to ja zapytam o coś co bardzo mnie nurtuje: mianowicie jako nastolatka byłam bardzo aktywna sportowo (jeździłam wyczynowo motocyklem w terenie, lasy, górki, błotko itd. same przyjemności, ha ha) od kilku lat niestety nie mam takiej możliwości, został mi asafalciak z przyczyn ekonomicznych i praktycznych - dojazdy do pracy i trochę mi się fizycznie oklapło... ale znowu nadchodzi ta cudowna pora od kwietnia do września, kiedy jest ciepło i sprzęty latają, czy ciąża pozbawia mnie w tym roku możliwości chociaż krótkiej przejażdżki? Nie mówię o szaleńczej jeździe, tylko pozwiedzać, nad rzekę itd.

Druga sprawa, uwielbiam pływać w lezie w jeziorze, ale czy temp wody nie jest za niska dla maluszka w brzuchu? Górskie jeziora nie mają więcej jak 25-26 stopni celsjusza. Kurcze jak na razie to wszyscy (rodzina) mnie straszą, że odpada, bo zimna woda, bo głęboko, bo brzuch będzie Ci przeszkadzał. Yyy, ma ktoś doświadczenie ?! :D

Trzecia sprawa, kiedy zaczynacie kompletować wyprawkę? Ja powoli rozglądam się po wózkach, szperam porównuję oferty, wypatrzyłam dość ciekawy i nie za drogi używany sprzęt, czekać czy kupować? Pomocy. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry