reklama

Październik 2014

Kas - kolor 04 bardzo ładny, uniwersalny i elegancki i dodatki w każdym kolorze będą pasować, tylko ta pomarańczowa rama, dla mnie fatalna. Może srebrną dałoby się dobrać?

Ps: a już widzę, on ma też chyba na materiale pomarańczowe przeszycia, to jak dla mnie gorzej, ale to moje zdanie, bo ja pomarańczowego nie lubię i mi np. z błękitem nie będzie pasował:-(

eh to juz sama nie wiem :)

mezowi sie bardzo podoba rodzica tez

ja nie do konca jestem przekonana do koloru ramy w rzeczywistosci wglada ok

mam nadzieje ze w sklepie beda mieli ten bezowy na stanie to jeszcze raz go obejrze

reklama
Ja nic jeszcze nie mam i nie chodzi mi o zapeszanie, a o nieprzewidywalne życie, które u mnie jakoś nie jest usłane różami. Po 30 tc będę się rozglądać.

Od tych napięć brzucha zrobiło mi się małe rozwarcie na 0,5 cm. Jeśli długość szyjki jest ok, to mnie dziś wypuszczą do domu z nakazem leżenia. Czekam na USG.
Poproszę chyba o jakieś leki na uspokojenie i może będę je brać do jakiegoś 30 tc. Teściu ma raka. Czekamy na dalsze badania. W 2011 r. zmarła teściowa. Miała przerzuty do kości i okropnie cierpiała. Staramy się być dobrej myśli, choć po tamtych przejściach mamy już świadomość co się może dziać. To jest duży stres i myślę, że to plus sytuacja z moją matką przyczyniło się do wywołania tych durnych skurczy u mnie. Nie mam humoru. Mam ochotę tak bez skrępowania sobie popłakać, ale dla dobra szyjki i mojego maleństwa jakoś się wstrzymuję. Byle do końca lipca, a później każdy tydzień bedzie dla nas dodatkowym darem.

Cyntia, nie wiem jak ty to odbiersz, ale niespkrepowany płacz pomoże pozbyć sie emocji i może wręcz pomoc szyjce, w przeciwieństwie do tłumienia. Jeśli czujesz ze masz taka potrzebę, znaczy, ze tego potrzebujesz. Nie ma nic złego w dobrym, oczyszvzajacym płaczu. Zwłaszcza jak jesteś sama w pokoju i niebedzisz musiała sie tłumaczyć.
Na większości oddziałów gdzie leżą ciężarówki mają psychologów na stanie, może popros? Nie zaszkodzi.

K_a_s nie widzę kolorow na komórce, ale mam pytanie: czemu ten model? Też u mnie tako wygrywa, ale nie wiem który. Co zadecydowało? Ja rozwazalam city move.

Ostatnia edycja:
kasku - te algi to kiedyś mieliśmy w słoiczku faktycznie,żywiły sie cukrem:tak:

Kas - ten beżowy na zdjęciu bardzo ładny, a w sklepie mógł miećinny odcień bo sztuczne oświetlenie. Jak masz możliwość to idź do sklepu gdziesą okna lub pod asystą sprzedawcy można wyjść na dwór. W Wawie w Tosi tak można:tak:
cyntia - kiedyś musisz uwierzyć w to szczęście które nosisz podserduchem:tak:, pomimo wcześniejszych doświadczeń... Jestem pewna, że tak Cię hormony przyszpilą, że nie wytrzymasz zzakupami do tego 30-go tygodnia:-D, czego Ci bardzo życzę, bo zakupy to przyjemność, a zwłaszcza takie zakupy dla maluszków:tak: To napięcie i radość oczekiwania to niepowtarzalne uczucie. Nie ma sensu go wypierać czarnymi myślami bo ono jest tylko tu i teraz, tylko te kilka miesięcy. Bardzo współczuję sytuacji w rodzinie, trzebabyć dobrej myśli.

rjoanka

to jest ten sam model co city move tylko ma inna kolorystyke a reszte to samo.. spotrime, marine to sa limitowane edycje z city move

a ten model tako dlatego ze ogladalismy inne i ten jakoscia wykonaniem wygrywal...na poczatku chcialam laret ale pan powiedzial ze juz odchodz aod innych bo strasznie duzo reklamacji maja na nie i nawet ciezko w sklepie dostac

my rozwazalismy tako albo jedo fyn...ale widzac spacerowke w jedo a tako to po prostu nie wiem kto w jedo cos takiego wymyslil

Pscolka - miałam kupić mebelki w dani ale popierwsze skandynawskie wzornictwo mi sie nie podoba, jest zimne i proste bez wyobraźni. A po drugie tu za zwykle łóżeczko zapłacę 250 pln wole dołożyć 100 i kupić w Polsce. Ogólnie wozki itp maja wielkie, czarne i nudne. Smoczek w markecie kosztuje 35 pln a butelka około 50. W Polsce taniej i ładniej :)

Byłam na szybkiej wizycie, dr kazał do szpitala przyjechac się pokazać. Z łożyskiem i szyjka wszystko ok. Stwierdził że albo to była kolka jelitowa albo blizna po cc tak ciągnie. Tym bardziej że dziecko ma główkę na dole i napiera główka na Blizne. No i już na 99% dziewczynka bo dzisiaj już ładnie pokazała co ma między nogami :-)

K_a_S dotarlam do tej strony. Pewnie bralabym 03, bo lubię turkusowy. A czm ta sport time różni sie od city move? Bo 100 zł za kolorystykę i design to sporo, zwłaszcza, ze mi sie podobają propozycje kolorów city.
Mnie hormony zakupowe oszczędzają. Nie mam na razie doslownie nic dla malucha i nie mam potrzeby jeszcze chodzić po sklepach. Mimo, ze wszystko wydaje sie być w porządku, wciąż nie wierzę ze sie tym razem udało. Odkladam wszystko na sierpień i wrzesień. Do lipca mam nadzieję pracować a potem chętnie bym sobie odpuscila. będę miała wtedy sie czym zająć. Wiem, ze będzie gorąca a ja będę wielka, ale będzie pretekst do wyjścia z domu. z reszta pewnie większość przez internet ogarne. No i do tego czasu noworodki przyjaciół na tyle podrosna, ze będę wiedziała co dostane :-)

no tak tylko kolorystyka sie roznia

mi zwykle city kolory nie odpowiadaja

jak jestes zdecydowana to radze sie rozejrzec i kupic teraz zwalaszcza ze do konca miesiaca w askocie jest promocja i sa one ok 300zł tansze np sportime kosztuje 1550zł a na necie najtaniej gdzie znalazlam to 1700... zawsze to pare zł w kieszeni zostaje:)

reklama
Ja zostaję jeszcze, przynajmniej do jutra. Jutro zrobią USG.
Popłakałam sobie, a na pocieszenie idę kupić sobie coca-colę. Wiem, że niezdrowo, ale muszę "sobie zrobić dobrze".

Brałam leki na infekcję, a posiew wyszedł ok. To dopiero zagadka, bo pani doktor była pewna grzybicy. Brawo za ocenę "na oko".

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry