O fajne te materiałowe spodenki, zwłaszcza w miętowym kolorze (ostatnio miętowy mi się bardzo podoba, nawet buty ślubne na taki kolor przefarbowałam

pewnie trzeba będzie zakupić przynajmniej jakieś jedne na lato.
Cyntia współczuję sytuacji rodzinnej, trzymaj się i może nie myśl o tym aż tak bardzo dla dobra Małego.
Kotulcia te witaminy Prenatal też mi mój gin polecał. Ale ja póki co chcę jeszcze skończyć opakowanie kwasu foliowego, do tego biorę oddzielnie żelazo i piję tran. Może potem je kupię. Tylko mi polecał Prenatal Duo z DHA.
Pscółka ja do szkoły rodzenia jeszcze się nie wybieram, myślałam tylko o zapisaniu się. U mnie spotkania trwają przez 3 miesiące, więc gdzieś od połowy czerwca chciałabym zacząć.
A ja Wam powiem, że mnie już zakupy dla malucha wciągnęły na dobre i najchętniej to kupiłabym już wszystko w tym miesiącu! (na szczęście trzymam jeszcze jakoś moje hormony na wodzy :-)) Zwłaszcza, że w internecie można wylicytować świetne rzeczy za grosze (w tamtym tygodniu kupiłam 4 pary nowych spodni chłopięcych z Zary, Nexta itp. za łączną cenę 8 zł!) No i upatrzyłam sobie też łóżeczko/tapczanik:
Pino 2w1 Łóżeczko-Tapczanik 70/140 +Barierki B.M. (4239547776) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Acha, znalazłam fajny program na tvn player pt. "Mamo to ja" i oglądam codziennie jeden odcinek. Dużo ciekawych rzeczy można się tam dowiedzieć nt. ciąży, niemowląt, pielęgnacji itp. Jakoś nie kojarzę tego programu z telewizji, nigdy go nie widziałam.
Mój mężu podrzucił mi fajny pomysł związany z kupnem wózka: zamówimy go w internecie (w razie "w" zawsze można zwrócić), obejrzymy dokładnie w domu, a co do rozmiarów spacerówki to poprosimy koleżankę żeby wpadła ze swoją 2 letnią córą i zobaczymy czy ona się w niej mieści :-) Wiem że dziecko dziecku nie równe ale ta mała jest akurat większych rozmiarów więc do testów w sam raz ;-)