reklama

Październik 2014

Mona - ja dzisiaj mam jakąś arytmię, nawet ciśnieniomierz topokazał, wcześniej czułam jak mnie kilka razy zakuło serducho:baffled:
czarna - fajne łóżeczko, w sumie to sama nie wiem dlaczegotakiego nie wybrałam:-D, chyba miałam jakiś plan, tylko go teraz nie pamiętam:-D
kotulcia - to smacznego życzę:tak:
kaśku - porównaj sobie ceny z apteką gemini, ja swego czasucoś porównywałam z DOZ i wyszło mi taniej w Gemini. Oni mają bardzo szeroki asortyment (nie tylko lekarstwa) i prawie zawsze załapuję się na darmową dostawę:cool2:. Porównywałam ich też z Tesco i Auchan i od nich też mają taniej kosmetyki.

reklama
Pscołka mnie wczoraj zaczęło telepac i serce malo co nie wyskoczyło , nogi jak z waty:-(dzisiaj tylko spać się chce :-(mam nadzieję że to się uspokoi

Atu ja zamówiłam właśnie takie spodenki z wywijanymi nogawkami (jestem zadowolona) i od tej samej babki -jeansy i rybaczki. Spoko są. Tylko ja noszę S a spodenki zamówiłam M bo wolę luźniejsze nogawki i są fajne. Od innego gościa mam za to spódnicę do pracy :)

Pscolka być może pogoda dzisiaj wyszłam po południu na słońce postałam 5 minut i już nogi jak z waty i słabo :-( aż strach pomyśleć co będzie latem :-(

Pscółka co do łóżeczka to zastanawiam się między tym a podobnym tylko z szufladą na dole (przydałaby się bo mam mało miejsca w szafach), tylko że to z szufladą nie ma z kolei barierek montowanych przy tapczanie a sama nie wiem czy takie barierki są niezbędne czy można spokojnie bez nich funkcjonować...?

Kotulcia szacun dla kota za pozy! Świetny jest! Uwielbiam koty.

A propos cellulitu... myślicie że używanie w ciąży masażerów antycellulitowych na uda i biodra, takich podłączanych do prądu jest niebezpieczne? Bo kosmetyków typowo anty nie używam ale zastanawiam się jak to jest z takimi urządzeniami.

Ja to taka panikara jestem ze na początku to prysznica sie bałam :) zawsze kompalam sie w bardzo gorącej wodzie a w chlodniejszej mi poprostu zimno... Bałam sie ze zaszkodzę maluchowi. Kosmetyki ograniczylam do minimum itp pewnie z masazera tez bym zrezygnowała ;) moj P na szczęście cellulitu nie zauważa

Rjoanka mi już dawno brzuch wyskoczył, wyglądam jakbym była już w siódmym miesiącu ciąży:zawstydzona/y:. Fotki wrzucę jak tylko znajdę czytnik kart.

Cyntia
daj znać, czy Cię wypuszczą dzisiaj.

Babina
mam ten sam problem. U mnie większość bluzek zrobiła się za krótka.

Atu
fajne te szorty. Jednak dla mnie guma na brzuchu odpada na lato (za gorąco). Będę szukać spodenek z gumą po boku.

Czarna
barierki do tapczanika można dokupić (Pinio barierka zabezpieczająca do łóżka Lara biała (4233591946) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.), a dodatkowa szuflada się na pewno przyda:tak:. Moja córka ma łóżko z barierką i polecam.

reklama
czarna - szkoła rodzenia 3 miesiące:szok:, hoho to chyba doktoratbędzie można zrobić:tak:. A spotkania co tydzień, czy jak? Mi by się teraz przydałytakie barierki, bo mam ręcznie robione łóżko piętrowe i czasem rano dosypiam zSzymkiem na dole, no i samego boję się zostawić, że mi spadnie. Idealne byłybytakie barierki jak w lóżkach szpitalnych, że można je opuścić na dzień:-D. Nie wiem jaką silęma taki masażer, ale jak chodziłam na endermologię (a zasada działania chybapodobna) to w ciąży nie była zalecana, ale w sumie nie wiem czy chodzi odrgania, czy o to, że ten uwalniający się tłuszcz obciąża w jakiś sposóborganizm. Ale znalazłam jeden gabinet, który oferuje ten zabieg, ale tylko nakończyny dolne (normalnie jest całe ciało) w 2 i 3 trymestrze. Więc możeogranicz się do nóg i będzie ok:tak:.
http://www.bhclub.pl/Pakiety/jednodniowe/dla-mam-i-kobiet-w-ciazy/Endermologia-dla-kobiet-w-ciazy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry