reklama

Październik 2014

reklama
Niestety ale od jakiegoś czasu przekombinowują z tym forum, w sumie nie wiem w jakim celu. Było prosto i szybko, a teraz to z boku coś wyskakuje co zasłania tekst, to z dołu reklama, na wszystko trzeba czekać aż się wgra. Skrzynkę pocztową zaśmiecają maile z polubieniami- no po kiego czorta?

Atu a kiedy było to poprzednie USG?? Przepraszam że tak truję ale strasznie mnie to nurtuje bo jakoś do tej pory niedowierzam że ta ciąża tak inna niż ta z córką też oznacza córcię:)
Badanie na którym gin stwierdził dziewczynkę było 4 tygodnie temu. Wtedy dzidzia miała pępowine między nogami i dlatego tylko na 80% powiedział że dziewczynka.A teraz jednak już dokładnie na badaniu pokazał nam siusiaka:)

Mi wszyscy mówią że znajomej lekarz powiedział że będzie dziewczynka a urodziła chłopca. Ale uważam że w moim przypadku 3 różnych lekarzy na 3 różnych USG od razu było pewnych co do dziewczynki to tak zostanie. Zresztą ja mam sms co do męża pisałam jak dowiedziałam się że jestem w ciąży i pisałam od początku o dziecku "ona". Hehe:) Ale faktem jest że ta ciąża jest zupełnie inna niż ta z synem:)

Ja tak z zupełnie innej beczki :) chciała bym sie wybrać do aquaparku ale nie wiem czy to bezpieczne. Jest nie daleko nas duży aquapark w stylu tropikalnej wyspy pod berlinem. Nie długo nasza rocznica i miał to byc dla nad taki miły wypad. Pływać w ciazy nawet zdrowo. Wiem ze jacuzzi, sauny i zjeżdżalnie odpadają ale pływanie nie. Boje sie tylko zeby w brzuch nie dostać jak to w takich miejscach bywa. Była któraś z was w takim miejscu?

Ja dla mojej mlodej wybralam materac lateksowy. Firma Hevea czy jskos tak. Jestem bardzo zadowolona. Pod przescieradlo kladlam dodatkowe ochraniacze, ale nic oprocz zwyklego ulania nic jej sie nie przydarzylo, nie jest odksztalcony, wiec teraz znow posluzy. Jedyna wada to cena.

Ja tydzień temu byłam w aquaparku w Zakopanym i bardzo dobrze się bawiłam a nawet zjeżdżałam na zjeżdzalni i nic mi nie było :) A czemu nie można jacuzzi ja się pytałam gina i powiedział że jeżeli woda ma do 37 stopni to nie ma problemu aby nie cieplej :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry