Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Melodja jeśli cię to pocieszy to ja też prawie nie śpię. W dodatku mam chrapiacego męża!! ://
Siedzę i czekam na doktora.
kaśku- czekałam na jeden produkt, który mieli dostać dopieropo weekendzie majowym, dlatego tak długo trwało
melodja - moja kuchnia jest tak, że jak są dwie osoby to jużtłok, wyciskarka stoi na lodówce
. Kupiłam Omega Juicer, bo jest rozbudowana wpionie i niewiele miejsca zajmuje i z tego co widzę to mocno potaniały, bo japonad 1800 dawałam
http://www.eujuicers.pl/pl/katalog/sokowirowki-i-wyciskarki/dla-domu/wyciskarki-jednoslimakowe?gclid=CL2TvMzAt74CFdShtAodogIAKA
Na początku jednak robiłam sobie takie papki (bo sokiem tociężko nazwać) w blenderze, dopiero jak się upewniłam, że chcę się na seriozająć sokami to kupiłam wyciskarkę. Do tych soczków łykaliśmy omega 3 i niebyliśmy chorzy przez całą zimę, a jak dostałam katar to po 2 dniachprzechodził.
Na początek można też kupić jakąś używaną, na pewno niebędziecie mieli problemu ze sprzedaniem. Takie perełki jeśli chodzi o wyciskarki to są dwuślimakowe.To co z nich zostaje to suche wióry. Ja przez jednoślimakową przepuszczam dwa razyi też zostaje już tylko "siano". Właśnie kupiłam pojemniczki nakostki lodu z przykryciem i będę wyciskała Szymkowi małe porcje soczków dozamrożenia, które potem dodam do owsianki.
melodja - ale co się u Was dzieje, Ty, czy córcia chora?
Kas -gratuluję chłopaczka, u nas teraz rozmowy co doimienia, bo mi się odmieniło
mizzah - koktajle wyglądają superaśnie, też takie robiłam. Dietetyczkapowiedziała mi, że jeśli jest taka możliwość, to żeby w ciąży bardziej klarownesoki pić, właśnie z wyciskarki, bo wtedy jest mniej błonnika i one wolniejprzez organizm przechodzą i minerały mogą się dłużej wchłaniać. Ale jak ktoś mazatwardzenia to koktajle jak najbardziej. Mnie w sobotę naszło na kefiry,wypiłam dwa, oj działało, działało, myślałam, że obiadu nie ugotuję. Ja jużkupiłam dla maleństwa otulacze, kocyk do fotelika samochodowego, kocyk/rożek dospania, nowe prześcieradełka, a dla siebie do szpitala wkłady poporodowe, bomam upatrzoną jedną firmę która mi się sprawdziła (Hartmann - i majtki ipodkłady ich polecam, mam porównanie z Bellą i to były tortury) i akurat tesprzedawca miał. Generalnie wrzucę na wątek zakupowy dwóch sprzedawców, którymają komplet rzeczy potrzebnych na start dla maluszka i dla mamy do szpitala,nie ma co ganiać po sklepach, bo w necie taniej
.
Ja nic jeszcze nie mam i nie chodzi mi o zapeszanie, a o nieprzewidywalne życie, które u mnie jakoś nie jest usłane różami. Po 30 tc będę się rozglądać.
Od tych napięć brzucha zrobiło mi się małe rozwarcie na 0,5 cm. Jeśli długość szyjki jest ok, to mnie dziś wypuszczą do domu z nakazem leżenia. Czekam na USG.
Poproszę chyba o jakieś leki na uspokojenie i może będę je brać do jakiegoś 30 tc. Teściu ma raka. Czekamy na dalsze badania. W 2011 r. zmarła teściowa. Miała przerzuty do kości i okropnie cierpiała. Staramy się być dobrej myśli, choć po tamtych przejściach mamy już świadomość co się może dziać. To jest duży stres i myślę, że to plus sytuacja z moją matką przyczyniło się do wywołania tych durnych skurczy u mnie. Nie mam humoru. Mam ochotę tak bez skrępowania sobie popłakać, ale dla dobra szyjki i mojego maleństwa jakoś się wstrzymuję. Byle do końca lipca, a później każdy tydzień bedzie dla nas dodatkowym darem.
Aaaa to jednak tu tez siedzicie ja myslałam ze tylko na facegookowej grupie

, a ja już przyzwyczaiłam się do myśli, że mam chłopaka
. 

trzeba w każdą kliknąć to przynajmniej zniknie jako nieprzeczytana