reklama

Październik 2014

Witajcie dziewczyny :-)
Przywitalam sie kilka dni temu, ale pozniej przepadlam w ksiazkach,bo u mnie niestety sesja w trakcie i nie mogę jeszcze ze spokojną głową kompletować rzeczy dla maluszka i czekać na niego, ale niech tylko sesja się skończy... :D

Może powiem coś o sobie. Mam 24 lata, jestem szczęśliwą mężatką z prawie rocznym stażem i ku naszej radości - przyszłą mamą :-):-)Skończył się 17 tc. a termin porodu mamy na 22 października. Póki co były już problemy z pęcherzem, od razu po tym poszło na nerki (atak kolki nerkowej) byl krotki pobyt w szpitalu wlasnie z tego powodu. Od razu po tym infekcja grzybicza jedna za druga i tak do konca trzeciego miesiaca. Problemy raczej ze mna, bo maluszek rosnie poki co wzorowo :) choc od poczatku 4mies rowniez moj organizm sie uspokoil :)

Widzialam, ze poruszylyscie tamat lozeczek :) ja mam upatrzone jedno, takie wielofunkcyjne, ale troszke szarpnie nas ono za kieszen :/ ale chyba warto, zobaczcie:
310_300_300.gif

reklama
wymiary sa nastepujace:
- wersja dla niemowlaka : wys. 101cm, dł. 203,6cm, szer. 85cm
wymiar materaca do łóżeczka - 140x70
łóżeczko posiada 2 poziomy regulacji dna oraz 3 wyciągane szczebelki,

- biurko po przebudowie : wys. 85cm, dł. 139cm x gł. 72cm

- łóżko dla nastolatka: dł. 203,6cm, gł. 85cm.

Fajne jest, ale 1600 zl nie nasze... nie wiem, czy teraz kiedy bedzie tyle wydatkow zwiazanych z wyprawka, czy kupowac takie drogie lozeczko... ale fajna sprawa w sumie, lozeczko, przewijak, szufladki... no a pozniej biurko i od razu duze lozko dla nastolatka... zakochana w nim jestem
:tak:

Totalny leń mnie dziś ogarnął...nawet nie mam siły pisać na forum. Rano póki gorąca nie byłao,biegałam zalatwiać sprawy a jak przyszłam to padłam..i tak jest do teraz. My z racji wyprowadzki w przyszłym roku będziemy mieć tylko na razie łóżeczko i przewijak. Jak się wprowadzimy do nowego mieszkania do zaszalejemy :)

Gluck-%C5%81%C3%B3%C5%BCeczko-dzieci%C4%99ce-Wiktoria.jpg

Ładne te Wasze łóżeczka ;) czy można je podgląnąć dokładnie kupić na necie?

A ja chyba znalazłam na szkolenie wyjazdowe w czerwcu już kieckę dla siebie i potem ją też wykorzystam ;)

Cześć Dziewczynki!!!
Ja piszę po ponad dwutygodniowej przerwie...
Nadrabiałam Was kilka dni :)
W skrócie:
- byłam w szpitalu kilka dni - dostałam mega skurczu na zakupach i pojechałam na pogotowie - zostawili mnie na kilka dni, biore duphaston, magnezin ale juz wszystko jest oki - szyjka i łozysko ( ale ból był nieziemski - jakby mnie ktoś metalową pałą zdzielił po brzuchu i kroczu...)
- miałam robione USG 3D/4D i ku mojemu ogromnemu zdziwieniu będzie dziewczynka :)))

Pozdrawiam Was gorąco!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry