Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Ja mam wrażenie, że junior dzisiaj zmienił pozycję z horyzontalnej, na mam nadzieję docelową. Najpierw mnie bolało z prawej potem z lewej, a teraz nad spojeniem łonowym.

.
Humor mi jednak się zepsuł jak zobaczyłam listę dzieciaczków przyjętych do przedszkola. Okazało się, że moja Oliwia i jeszcze jedna dziewczynka zostają przesunięte do grupy wyżej, czyli pięciolatków.
Myślałam, że szlag mnie trafi na miejscu. Nie wyobrażam sobie sytuacji, że Oliwia we wrześniu pójdzie do innej grupy dzieci i będzie musiała się znowu zaaklimatyzować, gdzie ja w październiku rodzę i to dopiero będzie dla niej nowa sytuacja. Porozmawiałam z mamą dziewczynki, którą też chcą przenieść. Powiedziała mi, że te dzieci, które zostały przyjęte jako 2.5 latki w tamtym roku nie cofają się do swojej grupy wiekowej, tylko zostają w 4 latkach. Nasze córki wytypowali jako najbardziej "dojrzałe". Mają pójść od września do pięciolatków, a za rok wrócić do swojej grupy.
Jutro będę rozmawiać z dyrektorką przedszkola i powiem jej, że nie zgadzam się by moja córka była tak przerzucana.
chociaż miałam próbkę. On jest na sytuacje jak już jest mocne odparzenie i nie należy z nim przesadzać, bo ma tendencję do przesuszania skóry. Położne nas przestrzegały, żeby nie "szpachlować" dzieci na biało
Tak więc życzę, aby nigdy nie był potrzebny