reklama

Październik 2014

Ja też po wizycie, ale jeszcze obiadek itp. i dopiero usiadłam przed laptopem.

BĘDZIE CHŁOPAK!!! Mój w niebo wzięty i powiedział że od samego początku czuł że chłopak. No więc trafiłam z tapetą akcentowaną niebieskim itp. Bardzo się cieszę.

Poza tym lekarz mi tłumaczył że na razie nie ma się co martwić bo to się wszystko może zmienić, ale poinformować musi że mam jak to powiedział nisko położone łożysko i musi obserwować bo jak się macica zacznie rozciągać czy łożysko się przesunie bo może się odklejać jak tak nisko zostanie. Wyniki wszystkie są dobre i ja czuję się dobrze więc wizyta kolejna 3 lipca.

reklama
Katinka gratuluje chłopczyka :))

A tak z innej beczki...
Czy śpicie w majtkach? bo ja śpię w koszuli nocnej i ubieram majtki - jak ich nie zakładałam do czułam się jakoś dziwnie - jakby mi coś miedzy nogami leciało aż po pośladki, nazywając rzeczy po imieniu (sorry za dosadność) i "mała" i tyłek mi sie kleiło w nocy i rano że aż spać nie mogłam... :baffled:

i to od niedawna tak mam ( pierwsze 3-4 miesiace nie miałam żadnych upławów ) w poniedziałek mówiłam o tym ginekologowi i sprawdzał, wszystko ok - polecił mi jakąś maść na taki dyskomofort ale kurde zapomniałam nazwy... :(

Dziewczynki wy też tak macie? to okropny dyskomfort - a podmywam sie conajmniej 3-4 razy dziennie... :crazy:

HELP

Garmelka dobrze zrozumiałąm cos ci cieknie?
Ja spie w koszuli nocnej i bez majtek,wietrze klementynke;-)
Tak mi wygodnie.
Moze za czesto sie myjesz,jest wysuszona i produkuje wiecej sluzu?

Ja do szpitala tylko koszule nocną,nie wyobrazam sobie piżamy,Klementynka szybciej do siebie dochodzi wywietrzona;-)

Pscółka sciągnełam od Ciebie nazwe klementynka bo jest bardzo smieszne;-)

Mi też się podoba "Klementynka" fajnie brzmi...

oj, suwaczek muszę zmienić bo ten taki różowy.

Ja śpię w majtkach i koszulce na ramiączka, tylko pod prześcieradłem bo pod kołdrą mi za gorąco, mój się zawsze śmiał że dobry grzejnik ze mnie.

Mam straszną ochotę na coś i nie wiem na co coś za mną chodzi i nie mogę trafić co. Próbowałam wszystko, i na słodko, na kwaśno, słone i rybę w occie i nic, zwariuję zaraz.

Garmelka - no ja też lubię przewiew w nocy między nóżkami ;-) Ale w ciąży i tak muszę majtoszki zakładać, bo od samego początku mam duuuużo wydzieliny - czasem gęstszej, czasem płynniejszej. Za dnia bez wkładek się nie obędzie. Infekcji nie mam, bo miałam posiew robiony. Im dalej w las, im starsza ciąża, tym wydzieliny może być więcej. A jak mi wstyd u ginekologa :baffled:

EDIT: Tak często to się nie podmywaj, bo popsujesz sobie florę bakteryjną i jeszcze jakiś grzybek się przypałęta....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kupowałą któras juz stanik do karmienia?
Bo ja kupiłam jeden w lidlu ale on taki z koronką i taki jakby satynowy to taki do wyjscia,zastanawiam sie czy nie kupic jeszcze jednego,zwykły bez bajerów bo koronka czy cos mogą podrazniac.
Polecacie jakies?

Domka: ja miałam z H&M i bardzo sobie chwalę. Miałam kupione z kilku firm nosiłam tylko z H&M. Dobrze leżały, bawełniane i łatwo się je odpinało.

Madzia: wielkie dzięki za sklep z allegro. W tym roku brakujące elementy wyprawki w necie zamówię. Niestety ale chciałam być dobra i oddałam wszystkie ubranka 56-68 po Michalince biednej rodzinie nie spodziewając się tak szybkiego zajścia w ciążę.

A co do zachcianki to zaraz zamawiamy pizzę z mężem :tak::tak:

Brzuch też zaczyna być twardy, zależy od dnia. Raz częściej, raz rzadziej. Czasem też pobolewa jak na okres.

Ostatnia edycja:
Wawka oj robisz smaka,ale chwilowo mam zgege.

Brzuch twardy jest jak sie nieraz poloze na wznak ale dr mówiła ze to Dyzio,ale na plecach mi najwygodniej i najlepiej go czuje.Choc w nocy spie na bokach.

Ja tez nic nie mam po córce,wszytsko wydałam no ale moje dziecko ma 6 lat;-)

To moze w h&m dokupie stanik,albo na all bo mysle ze 2 mi starcza.

reklama
Ja śpię bez majtek,w spodniach z piżamy ;) Kupiłam taką fajną wygodną i pasuje idealnie na mój rosnący brzuszek.

Ja mam biustonosz z firmy alles,bardzo fajny,wygodny,no i trafiłam na fajną promocję na allegro bo z wysyłka dałam za niego 50 zł ;) i jestem zadowolona

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry