Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja ważyłam się 2 tyg temu to było +6kg i się wystraszylam więc zaczęłam bardziej się pilnować i przez kolejny tydzień nie przytylam nic. Dzisiaj będę u mamy u zobaczymy. Mam nadzieję że nadal jest tylko to 6 :-)
ok, przepraszam chciałam wiedzieć jak przyszłe mamuśki z tego samego miesiąca. Nie chciałam 'zaśmiecać' w niektórych mniemaniu ani nikogo drażnić.
pozdrawiam
Nie chodzi o śmiecenie lub drażnienie - po prostu pomyślałam, że może Cię to zainteresować. Źle to ujęłam. Wątek, o którym pisałam, dotyczy własnie przyszłych mam z października :-). Sporo już się nas tam wpisało, będziesz mogła się porównać.
Pscółka dzięki za dopytanie o espumisan, na pewno dziś go kupię. Choć ta noc i tak była lepsza, ale to może dlatego że bardzo uważałam i na wieczór zjadłam tylko malutką kanapeczkę żeby nie być głodna.
Za to spanie zaczyna być coraz cięższe. Dziś w środku nocy musiałam sobie przynieść dodatkową poduszkę i podłożyć pod brzuch jak spałam na boku bo po prostu się nie dało, bolały mnie plecy bez poduszki. Zobaczę jak będzie dalej i nie wiem czy też nie zakupię tej poduchy ciążowej w kształcie C. Poza tym coraz częściej i mocniej czuję jak mały na coś uciska aż boli, dopiero jak się przesunie to jest lepiej. Coś mi się wydaje że za jakieś dwa miesiące będę już z niecierpliwością czekała na poród
U mnie dziś pięknie i ciepło. Na obiad zrobię chyba czerwony barszczyk a potem mam wizytę u endo. Wyniki są ok więc idę tylko kontrolnie.
Od paru dni boli mnie głowa:/ To chyba dlatego że śpię popołudniu, potem nie śpię do 1 w nocy i wstaję o 10 rano
Szukam sposobów na celulit w ciąży bo nawet jak stoję to go widać Jest coraz gorzej Z młodym nie pamiętam żebym tak miała( Nie jem chipsów i fastfoodów od jakiegoś czasu a tu żadnej poprawy:/
Idę zaraz zrobić jakiś szybki obiadek Na dzisiaj wymyśliłam schabowego z kuskusem i mizerią i zupę neapolitańską
Kotulcia a stosujesz cokolwiek na cellulit? Mam na myśli np. jakieś masaże ręczne, ugniatające itp. Ja mam taką jakby ręczną szczotkę z wypustkami gumowymi kupioną jeszcze dawno temu w Rossmannie i jej używam cały czas. Tzn teraz jak mi się chce ale staram się przynajmniej 2-3 razy w tygodniu robić sobie taki 15 min. masaż ud tym czymś. Ja się właśnie bardzo obawiałam cellulitu w ciąży ale o dziwo wcale się nie powiększył a nawet mam wrażenie jakbym miała bardziej napiętą skórę. Żeby się lepiej masowało to warto wcześniej użyć balsamu czy nawet czegoś na rozstępy. Spróbuj, jak nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi
Bylismy wczoraj na wizycie.
Z dobrych wiadomosci to to, ze Majeczka została Majeczką i jest z nią ok. Rosnie tak o 3 dni do przodu niz z OM.
A złe to takie, ze mowilam gin o moim twardniejacym brzuchu i jak mnie badala na samolocie to mowila, ze fakt jest twardo... I usg... Szyjka ok. Ale mała leży bardzo nisko głowka a tam powinna sobie ta glowka plywac. I mam 3 razy dziennie nospe forte i magnez i do poniedzialku mam sie obserwowac. Jesli nie przjdzie to szpital. Oczywicie rycze dzis jak glupia. Sory za biadolenie.