reklama

Październik 2014

reklama
Madzia warto kupic troche 56 i troche 62. Mloda urodzila sie przed czasem, alez waga 3200. Pajace z next na 56 byly przyduze, ale u takich dzieci to jest doslownie kwestia dni.

Biedna A_nka. Doczytalam, ze oprocz tego, ze byla to ciaza wieloplodowa, to jeszcze obciazona cukrzyca...

Melduje, ze w H&M jest wyprzedaz 50% na ubranka dla niemowlat i ciuchy ciazowe. Oczywiscie tylko jeden wieszak, ale byly np. krotkie spodenki z panelem. Sprawdzcie u siebie w sklepie, jesli jestescie zainteresowane.

Też pamiętam a_nke, mam nadzieję że dziewczynki dadzą radę. W tym szpitalu w Bydgoszczy (bo jeśli dobrze zrozumiałam tam będą małe) była też córka kuzynki urodzona w 6 m-cu i wszystko było ok. Także na pewno są pod dobrą opieką.

Pscółka - eeee no co Ty, takie masażery nie są aż tak mocne żeby było ciężko wytrzymać. Kiedyś miałam taki co zasysał skórę (na zasadzie tych baniek chińskich) i jechałam na najwyższym poziomie a i tak nie robiło to na mnie wrażenia. Poza tym ja depiluję całe nogi aż do samej góry depilatorem i nie uważam że jest to bolesne. Kwestia przyzwyczajenia.

Madzia ja mam kilka kompletów 56 i więcej nawet nie kupuję. Teraz chciałabym dokupić jeszcze 62 i 68 i na razie tyle. Większe będę kupować już potem, zobaczymy w jakim tempie mały będzie rósł.

Kotulcia też jestem w szoku ,bo on nawet nie poczuł o dziwo!mąż wrócił z pracy i poszedł się z nim przywitać i mnie wolą i mówi patrz on zęba nie ma a ją faktycznie patrzę nie ma ;-)jadł jabłko i w trakcie mu wypadł na łóżko;-)znaleźliśmy i schowany pod poduszkę;-)Matus miał pierwszego zęba w 4 mcu bardzo wcześnie więc mu tak szybko wypadają:-)

Madzia ją kupowałam 56-68 albo ang rozmiarówka 0-3-6

Pscolka moja Nadia też jeszcze leży poprzecznie i kopie po bokach;-)

Mona młody też miał 4 miesiące jak pierwsze ząbki mu zaczęły wychodzić:P Hehe to może już niedługo też nas spotka taka niespodzianka:)

Czarna ten zasysający masażer też miałam a po paru użyciach silniczek zaniemógł:D

Dzisiaj zgrzeszyłam przeciwko celulitowi - wypiłam puszkę coli i zjadłam większe pół czekolady truskawkowej:sorry:

Haha i czekolada na dobre mi nie wyszła chyba bo pomyślałam sobie że zaraz zamkną się majówki i będzie luty 2015 i sobie liczę, to maj, sierpień, wrzesień i my hehe a czerwiec to mi umknął:D Mam nadzieję urodzić we wrześniu jednak:D

Ostatnia edycja:
czarna - to odczuwanie bólu się zmienia. Jak byłamwyćwiczona to masaż odchudzający był przyjemnością, a kilka miesięcy bezćwiczeń i wiłam się na tym stole jak dzika (a robiła ta sama osoba). Im większycellulit, tym bardziej boli. Ja też depiluję nogi;-)

Oj nawet się nie zdążymy obejrzeć a nasze dzieci będą już na świecie:-)ją już października też nie liczę bo pewnie będzie cc i szybko mi zrobią może w urodziny męża czyli 2 ;-)będzie jedną impreza dla 2ga;-)

A swoją droga strasznie głódna ostatnio chodzę i ciągle mam ochotę na słodkie ;-) a na początku ciąży nie mogłam nawet na słodkości spojrzeć:-(

Ja po ciąży chyba w wosk zainwestuję, bo depilatora próbowałam raz i tak zaciskałam zęby że dostałam silnej migreny a mój syjamczyk tak chodził koło mnie że z irytacji miałam ochotę się na nim wyżyć za moje cierpienie i o mały włos stałby się kotem bezwłosym:D

Mona dlaczego cc?

No myślę że poleci - ja już się nastawiłam że spokojnie od 12 września mogę rodzić, młoda będzie donoszona:-) Chcę to mieć już za sobą, boję się że przenoszę do 42tyg:szok: Ale mam patent na wywołanie okres bo z młodym nastawiałam się że pełnia to urodzę, chodziłam po schodach, męczyłam starego i nic. Teraz mam plan - seks na schodach podczas pełni księżyca - musi się udać:-D

reklama
Kotulcia jestem po jednej CC i zaczynałam rodzic SN jednak zdecydowanie wolę CC i będę o nią walczyła;) :-) nie zamierzam przechodzić tego co z Matim- a poród był bardzo długi a rozwarcia brak- Mati był tez duży:)a z tego co doktorek mówił wczoraj to córcia też duża- wiec pewnie powtorka z rozrywki ale nie mówie nie może mnie zawsze zaskoczyć nagle i pójdzie lekko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry