reklama

Październik 2014

My już po wizycie mam łożysko nisko schodzące 1cm od ujścia szyjki za 4 tyg będzie kontrola, dostałam żelazo i skierowanie na glukozd , no i nadal dziewczynka na 100%;-)

reklama
Marrika troche mnie stresuje, ze podobno niektore ubrania sie kurcza. Boje sie tez, ze absolutnie wszystko bedzie wymagalo prasowania, ale nie widze innej opcji. Pralnie mam w piwnicy, wiec miejsce jest. Mysle, ze warto zaryzykowac.

Jak mieszkałam w Holandii to miałam suszarkę firmy AEG i BEKO. Suszyłam w nich wszystko, tam jest tyle programów że dopasujesz, prasowałam naprawdę niewiele. NIGDY NIC MI SIĘ NIE SKURCZYŁO. W sierpniu tata jedzie do Holandii i mi przywiezie suszarkę. Naprawdę polecam jak ktoś się zdecyduje na kupno.

Powodzenia na wizytach.

dziś na obiadek:

Chłodnik paprykowy - Kuchnia - WP.PL

Dziewczyny pomóżcie, jak wy dodajecie te suwaczki ?
Już próbowałam kilka razy i nie potrafię, mam problem bo mam Windows 8 i nie umiem go ustawić ani na forum ani na pulpicie :-(

Gnagna obserwacja narazie zero dźwigaoia 9 lipca wizyta zobaczymy czy się podniosło

wiem coś o tym, też mam się nie nadwyrężać ale bez przesady nie jest aż tak źle, gorzej będzie jak łożysko zacznie się odklejać ale nie myślę o tym na razie. Ja wizytę mam 3 lipca i jak wcześniej by się coś działo to na IP a na razie obserwowanie.

:wściekła/y: masakra jakaś, od rana kapie mi z cycuchów, dobrze że w domu siedzę bo byłby obciach na ulicy.

Ostatnia edycja:
Katinka jak łożysko zaczyna się odklejać to już jest bardzo źle i aby temu zapobiec to trzeba się oszczędzać ;-)ale u nas będzie dobrze

Czy którejś w was dziecko już leży główką do dołu? Moja ciągle w poprzek po prawej stronie ma nogi dlatego tak mnie tam okopuje;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry