reklama

Październik 2014

reklama
gnagna: ja mam taką pralko-suszarkę:
Pralko-suszarka Hotpoint-Ariston AQD970F 49 EU niska cena i opinie klientów Sklep OleOle
jest to bardzo pomocne, zwłaszcza jak jest zimno i pranie długo schnie. Używam na jesień, zimę i wiosnę. Są trzy małe minusy, jakie zaobserwowałam w trakcie użytkowania:
1) po wysuszeniu pranie traci zapach proszku
2) koszule męża oraz podkoszulki są trochę pogniecione
3) jak wysuszyłam moje jeansy to się skurczyły, były trochę luźne więc po wysuszeniu nie było tragedii.
Jednak jest to urządzenie bardzo pomocne i zaoszczędza dużo pracy. Polecam bardzo :tak:

MonaG
: gratuluję dziewczynki, oszczędzaj się zatem. Moje dziecko jest w poprzek.

Pamiętam że mój syn szybko się obrócił i tak już był do porodu;-)

Moja córeczka waży około 448gr więc przybiera prawidłowo;-)mamusia dzięki temu też:-)

Dzięki dziewczyny;-)

My też po wizycie:) Nie było "ważenia" więc nie wiem jak tam młoda urosła. W każdym razie moja szyjka z 3cm skoczyła na 3,5cm:) Infekcji brak:) Ogólnie wszystko dobrze, mam zrobić wyniki, Duphastonu już nie biorę. Następna wizyta to już z USG 30 tygodnia - niby kolejne ważne wg mojego gina.

Nie no dzisiaj też było USG tylko takie podglądowe:P Młoda się nim tylko zirytowała i rozszalała - potem całą drogę do domu wierzgała i mieszała mi w pęcherzu:) Kurcze nic mi się nie chce, miałam umyć gary i zrobić krokiety - chyba jedyne na co dam radę to umycie garów, krokiety zrobię jutro:P

Marrika gdy slysze tekst ciaza to nie choroba to az sie we mnie gotuje a tym bardziej jak to mowi facet ktory w ciazy nigdy nie bedzie.
Judy nie stresuj sie mama niektore osoby poprostu tak maja ze nie zdaja sobie sprawy ze rania najblizszych slowami. Z tego co piszesz Twoja mama kojarzy mi sie z paniami z gotowych na wszystko szukajacych wszedzie sensacji... Ja mam siostre tego typu i szczerze nauczylam sie udawac ze ja slucham tzn. Przytakuje ale nie biore do siebie co mowi. To jest tak ze jak ktos nie ma swoich problemow to zyje cudzymi badz szuka dziury gdzie jej nie ma. Przykre to bo o moich problemach z zajsciem w ciaze wiedzialo cale jej osiedle, gdzie ja mialam problem aby nawet z mezem o tym gadac.

Lucus- współczuje siostry. Tez wolała bym na twoim miejscu zostawić takie informacje dla siebie niż narażać sie na nie taktowne pytania i ciekawskie spojrzenia. Nie którzy poprostu nie szanują prywatności innych.

reklama
Mój maluszek tez leży sobie w poprzek :-) kilka razy tak się fajnie wyciągnął ze z prawej strony brzucha miałam taaaaką górkę

Ja przez te upały w ogóle z domu nie wychodzę, na szczęście mogę sobie na to pozwolić bo siedzę juz na L4

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry