reklama

Październik 2014

gnagna - ten ciążowy dobrze (chociaż trzeba się przyzwyczaić,że biust jest niżej niż w push upach:-D), ten do karmienia w sumie też, ale mógłbymieć szersze ramiączka (i musiałam je zaszyć, żeby się nie wydłużały). Sąwygodne, ale nie "wyjściowe" trzeba się z tym liczyć. Z tym, że terazto jesień/zima będzie więc ich wygląd to problem mniejszy. Teraz noszę sportowez Tesco, ale na czas karmienia wrócę do tamtych:tak:.
wawka - Twoja też w poprzek? ale to jakoś ostatnio, czy już wcześniejtak była?
Mona - dobry i centymetr od:tak:, czyli jak rozumiem typowoprzodującego łożyska nie masz
kotulcia - super wieści:tak:

reklama
Judy moze zbyt negatywnie przedstawilam moja siostre bo ogolnie to dobra dziewczyna i o cokolwiek ja poprosisz to pomoze. Jej wada jest to ze lubi sensacje a ze jej sie dobrze w zyciu uklada to zyje problemami innych. Mieszka tez na takim osiedlu gdzie same mamuski z gotowych na wszystko i lubia plotkowac. A ze siostra nie ma na co narzekac czy sie zali to opowiada o innych. Kiedys mnie to irytowalo teraz wiem zeby jej nic nie mowic. Na szczescie druga siostra jest zupelnym przeciwienstwem i jej moge powiedziec wszystko.

My po wizycie. Mała waży prawie 700g :-o mam się pokazać 30go w szpitalu wtedy dostanę zwolnienie na cały miesiąc bo dr idzie na urlop. Ogólnie wszystko super, pokazał nam pipke na ekranie i już nie można mówić o żadnych wątpliwościach co do płci ;-)

Ja planuję kupić rossmanowską serię babydream - mają najkrótszy skład:) Ale nie wiem jak z pieluszkami - u młodego mogły być tylko pampers active baby bo na wszystkie inne jego delikatna pupka uczulenie miała:P Ale przynajmniej nie przeciekały. Ostatnio byłam w szoku bo znajomi kupują dadę biedronkową i wyglądały całkiem przyzwoicie - ja pamiętam je z przed paru lat jak wyglądały jak powleczone jednorazówką, sam plastik a teraz zupełnie inaczej... Znowu zacznie się przeglądanie gazetek supermarketowych i szukanie promocji pampersowych:P

Kotulcia moja siostra ma 3miesięcznego synka więc z pieluchami jest na czasie :-) używają dade biedronkowa i też byłam w szoku jak mi pokazała jak one teraz wyglądają. Jak moja Laura była malutka to tylko na pampersach jechaliśmy a dada te 6 lat temu to właśnie tak jak wata w reklamowce

Madzia: ja kupię te same artykuły co przy Michalince: do kąpieli płyn Oilatum, po kąpieli oliwka bambino, pieluszki pampers sensitive. Pieluszki pampers lubię, bo mają wskaźnik moczu, jak się dzidzia zsika to się pasek z żółtego na niebieski zmienia.

reklama
Gnagna ja również przez całą noc nie mogłam przestać myśleć o tej tragedii i się popłakałam.:-(

MonaG
Lili już chyba jest główką w dół bo od ok tygodnia czuje kopniaki u góry brzucha. Wizytę mam jutro to się przekonam czy rzeczywiście już jest tak ułożona.

Madzia
ja podobnie jak Kotulcia kosmetyki z babydream wypróbuję. Co do pieluch to u Oliwki stosowałam pampersy i dady, teraz również tak będę używać.

Dziewczyny czy któraś już miała do czynienia z nianią elektroniczną z kamerą? Chodzi mi o parametry na jakie trzeba zwrócić uwagę. Jeżeli, któraś z Was stosowała taką, to której firmy są godne polecenia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry