reklama

Październik 2014

Garmelka ja biore Magne B6 i jak prosilam w aptece o magnez to babka wlasnie ten mi poleciala ze najlepiej sie wchlania. Mysle ze na wiekszosci jak nie wszystkich bedzie napisane zeby stosowac po konsultacji z lekarzem. Poprostu zabezpieczenie producenta.
Ja dzis od 4 nie moge spac... Mam nadsieje ze kolo 7-8 uda mi sie zdrzemnac na dwie godzinki.

reklama
madzia - trzyam kciuki - daj znac po :tak:

lucus - ja też nie mogę spać - tak mi w brzuchu burczało ze wlasnie koncze śniadanko - pycha :)) a co do magnezu to faktycznie wezme bo juz nie daje ady 4 noc to samo... :eek:

jakie dzisiaj plany macie?
ja jade na 10 do fryzjera, a pozniej na jakies zakupy :)

Ja się chyba dzisiaj w końcu wezmę za porządki w szafie. Bratowka przywiozła mi mnóstwo ubrań dla maluszka, musze to przeglądnąć i uprać. Dziś trochę chłodniej więc się za to zabiorę

Dawno nie pisałam nic ale to przez przeprowadzkę i remont...
Jeśli chodzi o:
-pampersy to nam przy poprzedniej trójce dzieci sprawdziły się PAMPERSY, przy innych to albo szybko odparzał się tyłek albo śmierdziały bardzo szybko moczem i teraz też raczej będziemy ich używać
-co do kosmetyków to po urodzeniu moje dzieci miały rumień więc były kompane w nadmanganianie potasu albo Oilatum a później Nivea. Aktualnie starsze dziewczyny używają Johnsona a młodszy ze względu na problemy skórne to kosmetyków do skóry atopowej.
-garmelka jeśli jesteś niepewna tabl. MagneB6 to napewno możesz brać Aspargin. Mam nadzieje że Ci pomogą na te skurcze łydek bo mi niestety w poprzedniej ciąży nic nie pomogło i już pod koniec ciąży chodziłam jak kaleka tak mnie łydki po nocy bolały (co noc to mega skurcz łydek aż ryczałam).

Mąż zawiózł starszą córkę do przedszkola wiec z pozostałą dwójką pewnie na spacer pójdę, potem jakiś obiad uszykuje i popoludniu z młodszą córką idę na pierwsze zajęcia adaptacyjne do przedszkola:)
Miłego dzionka życze wszystkim:)

witajcie

ale klepiecie:)

ja jeżdze pozapinana w pasach- tylko daje pas pod brzuszek:) z synkiem cała ciążę jeździłam bez- teraz jestem mądrzejsza;)
- jeśli chodzi o kosmetyki - miałam zawsze nivea-
- pampersy DADA I CHUSTECZKI TEŻ - byłam z nich bardzo zadowolona:)

-magnez- od bardzo dawna biore magnefar b6:) i jestem z niego bardzo zadowolona
- witaminy jakie poradziła mi moja kuzynka- farmaceutka- vita miner prenatal dha- tabletki + kapsułki- - ponoć bardzo dobre- dużo ludzi je chwali:)
- wczoraj doktorka zapisała mi lek na podniesienie hemoglobiny żelazo w syropie- mnie skutków ubocznych - czyt.mniej zaparć;)ferrum lek- syrop oraz Lactulosa- na zaparcia w razie W:)

Slonko
- udanej zabawy na dniach otwartych;) niech się córeczka przyzwyczaja:)

garmelka - na 100% brać, niemal wszystkie suplementy tak mają, poprostu producentom nie opłaca się robić badań i wolą dać taką formułkę:tak:
Madzia - kciukasy zaciśnięte &&
słonko - niezłą masz gromadkę do ogarnięcia. Ja z jednymczasem nie daję rady i wychodzę z domu np. nie uczesana:-D

Ja w pasach jeżdżę, z córką wogole nie zapinalam.
A na dzisiaj plany takie ze zaraz jadę rzęsy uzupełnic bo już powypadały :-)
Po południu jadę z córką na urodziny do jej koleżanki

reklama
Marrika- to masz bardzo zaplanowany dzien :)

a czemu tak Ci wypadają? Rzęsy to jedyna moja duma- maja ponad półtora cm długości;) mój synek tez ma bardzo długie:) ciekawe czy córcia po mnie odziedziczy;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry