reklama

Październik 2014

Mona wypadają te które doklejam :-) muszę raz w miesiącu uzupełniać :-) swoje naturalne mam bardzo krótkie i proste, nawet jak wytuszuje najlepszym tuszem to bidnie wyglądają

reklama
5 tygodni się utrzymają jak nie skubie za dużo ;-) Ale tak średnio co 3-4 tyg idę za uzupełnienie.
Dla mnie to super relaks, kładę się a ona mi godzinę grzebie przy tych rzęsach i zawsze mogę się zdrzemnac ;-)

to trochę się trzymają ;) a w sumie to może być relaksik:) mnie tez się zdawało,ze zakładanie soczewek to grzebanie w oku ;) a teraz wiem że to kwestia przyzwyczajenia i nie wyobrażam sobie bez nich życia;):-)

A wogole dzisiaj w lustrze dojrzałam plany brązowe na policzkach!:-o mam nadzieję że to nie ostuda się zaczyna bo jeszcze tego mi tylko brakuje i tak mam w tej ciąży pełno przebarwień na twarzy!
To są dwie plamki na obu policzkach w tym samym miejscu, muszę to dzisiaj z moją kosmetyczka skonsultować.

U nas wszystko ok,maleństwo się rozwija prawidłowo,kopie,fika niesamowicie,jest bardzo aktywne i energiczne jak jego mama he ;) No i na 100% będzie synuś ;)
A waży 667 g także odpowiednio na ten tydzień.

Judy to trzymam kciuki za wizytę :-) pewnie najważniejsze żeby zdrowe było! :-)

A wiecie że przy tej mojej hemoglobinie 11,3 niższych erytrocytach i hematokrycie dr powiedział że wyniki jeszcze są przyzwoite i nie dał żelaza :-D bardzo mnie to ucieszyło

Mona z tą wagą to tak wiesz trzeba brać poprawkę bo to wartości przybliżone. Czasami przecież zdarza się ze jest kilkaset gram różnicy między usg a urodzonym dzieckiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Judy to trzymam kciuki za wizytę :-) pewnie najważniejsze żeby zdrowe było! :-)

A wiecie że przy tej mojej hemoglobinie 11,3 niższych erytrocytach i hematokrycie dr powiedział że wyniki jeszcze są przyzwoite i nie dał żelaza :-D bardzo mnie to ucieszyło

a ja przy 11.7 dostałam już żelazo-

Jeśłi chodzi o butelki to przetestowałam wiele z synem - jedyne jakie mu podeszły to z Lovi - tym razem też te kupię!Mój syn uparł się że chce siostrzyczce wybierać butelki;) zobaczymy czy wybierze te co my chcemy:)

Tak wiem Marrika- ze trzeba brac na to poprawkę- mi na ostatnim usg wychodziło, ze Mati będzie ważył 4200g a urodził się z waga 3880 g:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry