Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale nie zawsze tak było, jak kupowałam dla Szymka to polegałam na opiniach innych mam i zapewnieniach producenta z opakowania. Sama pracuję w branży spożywczej, dokładniej mięsnej i u nas są obostrzenia, że jak produkt dla dzieci poniżej 3 lat to musi spełniać bardzo wyśrubowane wymagania. Byłam pewna, że to się tyczy każdej działki produktów, ale widzę że w kosmetykach walą tą chemię i piszą, że bezpieczny od 1 miesiąca życia. To deczko mną wstrząsnęło. Zaczęłam od ograniczenia kosmetyków w ogóle i stopniowego zastępowania ich mniej szkodliwymi, bo to jednak małe ciałko, a skóra na tym etapie przepuszcza jak sito, już nie mówiąc o chusteczkach pupnych, które mają kontakt z błonami śluzowymi.
To zejdzie po ciąży?
na wszelki wypadek chodzę w kapeluszu z dużym rondem i smaruję się Szymkowym filtrem 50
ja jeszcze do tego w ciąży mam takie wypukłe badziewia, coś jak kaszaki. Zazwyczaj przy oku, na dekolcie lub w zgięciu łokcia, wkurzające na maxa
.
.