reklama

Październik 2014

Ja w takie upały odpuściłam sobie balsamy, używam jedynie Nivea pod prysznic, żeby się nie topić zaraz po wyjściu z wanny :-)
Sąsiadka mi ostatnio opowiadała, że urodził jej się drugi wnuk i wszyscy byli w szoku, nawet lekarz :-) Do ostatniego USG miała być dziewczynka :-) Okazało się że fiutek się w tak specyficzny sposób zawiną do tego jeszcze pępowina i niespodzianka gotowa :-) Lekarz podobno śmiał się sam z siebie. Powiedział rodzicom, że ich maluch podważył jego wieloletnie doświadczenie :-D

reklama
Anecznik faktycznie mieli niespodziankę;-)ze mną leżała na porodówce dziewczyna. U której całą ciążę miał być chłopiec a urodziła się Justynka ale była dziewczyna zaskoczona;-)

Nam wczoraj pokazała -cipeczke ' mówiła że widzi trzy kreski i nam pokazała więc po raz kolejny potwierdziła;-)

Ją myje się olejkien do kąpieli z bielendy :-)dobrze nawilza ciało:-)

Wiem ze glupio robie nie uzywajac nic nawilazajacego i na rozstepy ale ja strasznie nie lubie tych mazi czekac az sie wchlona itp. Nie lubie tego uczucia.

Lucus - ja przed ciążą nie używałam żadnych balsamów. Jedynie po goleniu nóg. Nie kremuję twarzy, bo nie znoszę. I do niedawna mówiłam, że nie ma dla mnie znaczenia czy będę mieć rozstępy, do czasu aż zobaczyłam pewne zdjęcie :-( Bardzo współczuję tej kobiecie, bo to nie tyle zwykłe rozstępy, co cała skóra nie wytrzymała i pękła :-( Biedulka....
03_485x640.jpg
Wiem, że czasem nie można uniknąć rozstępów, ale można pomóc naszej skórze się rozrosnąć w miarę spokojnie..

Judy - no to gratki córeczki!

Madzia - tam to chyba zawsze jakieś promocje są. Zobacz gazetkę PEPCO - Więcej za mniej... codziennie!

Załączniki

• 03_485x640.jpg
    03_485x640.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 70
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry