reklama

Październik 2014

reklama
Jak mnie nie badali ostatnie 8 tygodni tak wczoraj usg a dzis położna. Standardowo pierwsza wizyta przypada przed 15 tygodniem . Mi wypadła w 21. Sami umawiają wiec nie wiele mam do powiedzenia. Dobrze ze wogole mnie położna w końcu wezwała :)

Jakoś cicho dzisiaj od rana! 13 w piątek się wszystkie wystraszyłyście? Codziennie rano kilkadziesiąt wpisów a dziś tylko dwa - dziwne!
Ja sprzątam i czekam na kuriera, kupiłam pieluszki wielorazowe typu kieszonka z wkładami.

Aprpop smarowania brzucha tez sie wtrące;-)
Miałąm balsam z Rosmana babydream ale po balsamach sie lepie i potem
ubrania dziwnie pachną,zakupiłąm oliwke babydream i jest super,nawilża,i sie nie lepi,fajnie pachnie wiec polecam koszt to 10zł a naprawde warto;-)

Są moje śliczne pieluszki wielorazowe dla maluszka, mam nadzieję że dupcia mojego synka nie będzie się odparzać tak często :-)
DSCN0480.jpgDSCN0481.jpg

Co do kosmetyków to używam z PHARMACERIS krem zapobiegający rozstępom i krem do pielęgnacji biustu
DSCN0482.jpg

i znowu robi się gorąco, mam dość, niech się troszkę ochłodzi...

Załączniki

• DSCN0480.jpg
    DSCN0480.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCN0481.jpg
    DSCN0481.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCN0482.jpg
    DSCN0482.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 37
pscolka - ja bym nie robiła badania, w sumie nie wiadomo jak długo się rozwija w organizmie zanim wyjdzie w badaniu. Lepiej zadzwoń do lekarza i się zapytaj.

cyntia - leczy się ją antybiotykami. Ostatnio w "pytaniu na śniadanie" była kobieta która przechodziła tokso w ciąży i urodziła zdrowego malucha.

Wczoraj oglądałam Mundial i doszłam do wniosku, że chyba sobie tym razem odpuszczę :-) Dużo nerwów :-D no i piwka zimnego brakuje :-)

uzywacie czegos oprocz proszku, do prania ubranek dla niemowlaczkow. Wczoraj zrobilam pranie,wszystko wedlug wskazan na opakowaniu,uzylam loveli...ale jakos nawet te ubranka nie pachna,juz nie mowie ze sa sztywne jak druty...uzywacie cos do zmiekczania,czy tak po prostu ma byc

reklama
uzywacie czegos oprocz proszku, do prania ubranek dla niemowlaczkow. Wczoraj zrobilam pranie,wszystko wedlug wskazan na opakowaniu,uzylam loveli...ale jakos nawet te ubranka nie pachna,juz nie mowie ze sa sztywne jak druty...uzywacie cos do zmiekczania,czy tak po prostu ma byc

Ja używałam płynów do prania. Są też płyny do płukania dla dzieci, może z tym spróbuj. Brak zapachu to wydaje mi się, że akurat dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry