reklama

Październik 2014

Kate jeśli kłucie z jednej strony to raczej kolka. Ale jeśli coś cię niepokoi to lepiej skontaktuj się z lekarzem.

Katinka no właśnie jest do karmienia. Ten popielaty materiał przy obu piersiach nie jest zszyty z tym granatowym tylko ma takie rozcięcia

reklama
Ja wczoraj kupiłam w biedronce koszule nocna ciążowa za jedyne 21zł, była trochę przeceniona. Gatunkowo super :-)

a czy ta wspaniała koszula jest też do karmienia? Bo bym kupiła jeśli tak!!!

katinka a ile takich pieluszek kupiłaś? I drogo Cię to wyniosło? też się kiedyś nad takimi zastanawiałam tylko nie wiem czy się opłaca i czy chciałoby mi się je non stop prać...

znalazłam dziewczynę co tanio sprzedaje nowe: 8 sztuk z wkładami 140zł + 8 wkładów dodatkowych 40zł i kurier, co do prania to nie jestem przerażona bo czytałam o tych pieluszkach i cieszy mnie to że dupcia mojego synka się nie odparzy, że rosną z dzieckiem bo są do 18kg, że można też tetrę włożyć do tych otulaczy itp.

A ja bym chciała legginsy z Biedronki czarne M.. Ale za późno się obudziłam i nie ma już.

Uszyłam literki, ale ręcznie, bo mi w maszynie od męża cioci wybuchnął silniczek. To uszyłam dla koleżanki. Wydaje mi się, że te z netu jakoś tak ładniej wyglądają :-p
DSC_4435.jpg

Załączniki

• DSC_4435.jpg
    DSC_4435.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 65
Cyntia mi sie podoba, nawet bardzo. W necie moze i znajdziesz ladniejsze (nie wiem bo nie porownywalam) ale nie dadza takiej satysfakcji jak zrobic cos samemu. Ja bym byla bardziej zadowolona z tych niz kupnych.

reklama
Marrika Mój tata pamiętał że mówiłam o tych pidżamach i koszulach, dostałam przed chwilą jeszcze pidżamę bo nie wiedział co a pamiętał że spałam wcześniej tylko w pidżamach albo koszulkach i majtach. Ha ha ha, ładna łososiowa-szara. Kochany tatuś!!!
:-)

Cyntia Ja jestem za własnoręcznymi ozdobami, mają urok, jak dla mnie ładniejsze, bardziej cieszą i ta satysfakcja. Te twoje są śliczne!!!

Ja sama będę robić kartki do wysłania jak się maluch urodzi. Dla siostry też robiłam i wszyscy byli zdziwieni jak dostali taką kartkę ze zdjęciem, informacjami o maluszku i wierszykiem.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry