reklama

Październik 2014

reklama
O taką

Załączniki

• 1402655673419.jpg
    1402655673419.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 57
Marrika: w pierwszej chwili myślałam, że to ty na zdjęciu, dopiero po chwili zauważyłam twój palec na opakowaniu :-D
Babina: ja prałam tylko w proszku. Po praniu prasowałam ubranka.

Cześć laseczki, a ja właśnie zajadam pyszne, słodkie truskawki bo niedawno wróciłam z zakupów. Mniam, nigdy mi tak nie smakowały jak w tym roku! Nie raz mogły całymi dniami leżeć w lodówce a teraz pochłaniam wszystkie :-) I nosi mnie żeby zrobić jakieś ciasto na zimno z truskawkami np. takie http://mirabelkowy.blogspot.com/

katinka a ile takich pieluszek kupiłaś? I drogo Cię to wyniosło? też się kiedyś nad takimi zastanawiałam tylko nie wiem czy się opłaca i czy chciałoby mi się je non stop prać...

Co do smarowania to ja właśnie kończę opakowanie Musteli na rozstępy a teraz zamówiłam sobie balsam z Palmersa. Dużo koleżanek polecało mi że dobry. Zobaczymy.
Na wieczór umówiłam się z mężem na oglądanie jakiegoś filmu ;-) na szczęście mój nie ekscytuje się aż tak mundialem.

P.s. Miałam dziś zabawną sytuację... Weszłam do fotografki dać kilka zdjęć do wywołania, a tam siedziała jej mama, taka starsza pani. I nagle mówi do mnie "I co synek będzie?" Ja na to zdziwiona "Tak, a skąd Pani wie?" (w końcu nie znam tej kobiety ani ona mnie) a ona na to "Pani ja już mam tyle lat że takie rzeczy wiem." :happy: Heh medium jakieś czy co pomyślałam...

Dziewczyny miewacie czasem takie uporczywe bóle brzucha że nawet nie możecie się ruszyć? nie mówiąc już o wstaniu, chodzeniu czy wyprostowaniu się... Nie wiem czy mam dzwonić do mojego gin, czy przeczekać... Cała lewa strona brzucha mnie tak boli że szok, a ruchów dziecka prawie nie czuje :-(

reklama
anecznik - ja wypożyczyłam sobie książki, więc TV M ma terazna wyłączność:-D
babina - my mamy zakaz płynu do płukania ze względu naalergię. Fakt nie są pachnące i nieco sztywniejsze, ale skóra jest idealna.:tak:
kate - miałam takie w pierwszej ciąży, łyknij nospe i magnezi odpocznij, a jak nie przejdzie to można rozważyć kontakt z ginem. Mi razpomogła też maść rozgrzewająca (ból w pachwinie, nie mogłam się wyprostować), aledopiero później dowiedziałam się, że nie jest zalecana.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry