Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Marrika: w pierwszej chwili myślałam, że to ty na zdjęciu, dopiero po chwili zauważyłam twój palec na opakowaniu
Babina: ja prałam tylko w proszku. Po praniu prasowałam ubranka.
Cześć laseczki, a ja właśnie zajadam pyszne, słodkie truskawki bo niedawno wróciłam z zakupów. Mniam, nigdy mi tak nie smakowały jak w tym roku! Nie raz mogły całymi dniami leżeć w lodówce a teraz pochłaniam wszystkie :-) I nosi mnie żeby zrobić jakieś ciasto na zimno z truskawkami np. takie http://mirabelkowy.blogspot.com/
katinka a ile takich pieluszek kupiłaś? I drogo Cię to wyniosło? też się kiedyś nad takimi zastanawiałam tylko nie wiem czy się opłaca i czy chciałoby mi się je non stop prać...
Co do smarowania to ja właśnie kończę opakowanie Musteli na rozstępy a teraz zamówiłam sobie balsam z Palmersa. Dużo koleżanek polecało mi że dobry. Zobaczymy.
Na wieczór umówiłam się z mężem na oglądanie jakiegoś filmu ;-) na szczęście mój nie ekscytuje się aż tak mundialem.
P.s. Miałam dziś zabawną sytuację... Weszłam do fotografki dać kilka zdjęć do wywołania, a tam siedziała jej mama, taka starsza pani. I nagle mówi do mnie "I co synek będzie?" Ja na to zdziwiona "Tak, a skąd Pani wie?" (w końcu nie znam tej kobiety ani ona mnie) a ona na to "Pani ja już mam tyle lat że takie rzeczy wiem." Heh medium jakieś czy co pomyślałam...
Dziewczyny miewacie czasem takie uporczywe bóle brzucha że nawet nie możecie się ruszyć? nie mówiąc już o wstaniu, chodzeniu czy wyprostowaniu się... Nie wiem czy mam dzwonić do mojego gin, czy przeczekać... Cała lewa strona brzucha mnie tak boli że szok, a ruchów dziecka prawie nie czuje :-(
anecznik - ja wypożyczyłam sobie książki, więc TV M ma terazna wyłączność babina - my mamy zakaz płynu do płukania ze względu naalergię. Fakt nie są pachnące i nieco sztywniejsze, ale skóra jest idealna. kate - miałam takie w pierwszej ciąży, łyknij nospe i magnezi odpocznij, a jak nie przejdzie to można rozważyć kontakt z ginem. Mi razpomogła też maść rozgrzewająca (ból w pachwinie, nie mogłam się wyprostować), aledopiero później dowiedziałam się, że nie jest zalecana.