reklama

Październik 2014

Babia lepiej odpoczac i zawsze spokojniejsza tam bedziesz jak w domu. Napiasz po obchodzi jak te ktg.

Jaaa po wizycie hee maly juz wazy 978g wiec chyba ladnie ale tak jak myslalam obraca sie w strone plecow qiec buzi cos pokazac nie chcial:-( . Moja ginekolog jedzie na wakacje odo rodziny na miesiac na jedna wizyte ide do jakies innej lekarki hym mam nadzieje ze bedzie mila:-P :-)

reklama
Cześć dziewczynki, te mebelki niestety nie kupiłam w Polsce, mieszkam w UK i tu właśnie je kupiłam, za cały zestaw zapłaciłam £330 z materacem, na promocji były z £860 to nawet sie nie zastanawialiśmy bo za używane krzyczą sobie po £70. W Polsce ciezko byłoby mi kupic takie meble bo strasznie drogie pewnie

Cześć dziewczynki, te mebelki niestety nie kupiłam w Polsce, mieszkam w UK i tu właśnie je kupiłam, za cały zestaw zapłaciłam £330 z materacem, na promocji były z £860 to nawet sie nie zastanawialiśmy bo za używane krzyczą sobie po £70. W Polsce ciezko byłoby mi kupic takie meble bo strasznie drogie pewnie

No nic trudno ale i tak się ładnie prezentują ;)

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 100"]
[TR]
[TD] [FONT=&quot] [/FONT]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Justine śliczne te Twoje obrazki. Na czym są przyklejone? Czy są to podobrazia?
Ruda ja ostatnio też usłyszałam pytanie, czy przypadkiem nie mam bliźniaków. Co do szwagierki, to dziewczyny mają racje lepiej będzie jak pogadasz z mężem, żeby on to załatwił.
Rjoanka ja filc na te literki kupiłam ok 3 lata temu i tyle czasu mi zajęło zebranie się w sobie by wziąć się do roboty. Lili pewnie też się doczeka swoich literek jak przyjdzie mi wena za kilka lat. Jakoś w tej ciąży mi odbiło z tymi literkami
Gnagna podoba mi się Twoja koncepcja na pokoik. Oliwka na razie ma beż na ścianach i meble białe, a kolor w dodatkach. Jednak za rok czeka ją przeprowadzka do innego pokoju i już mi zapowiedziała, że ona chce różowe ściany (mocno różowe). Może uda mi się jakoś dojść z nią do porozumienia
Magda fajny zestaw.

Ja jakoś specjalnie nie muszę się szykować na umeblowanie pokoiku. Aurelka będzie z nami w sypialni. Łóżeczko mam po starszej, przesunie się tylko łóżko i przystawi bliżej komode żebym miała wszystko pod ręką.

Dzis znajoma powiedziała ze mi zazdrości ze po mnie widac ciaze a po niej nie. Jest odemnie o 8 tygodni niżej. A inna znowu zazdrości mi bo przytyłam polowe tego co ona w tym samym momencie. No nie dogodzisz ;) dla jednych duzy brzuch , dla innych mały. Ważne zeby maluszek miał wygodnie.

reklama
Mi też wmawiają że bliźniaki, albo że ciąża starsza (jak bym nie wiedziała kiedy zaplanowaną dzidzię zrobiliśmy), dzisiaj sąsiadki synowa powiedziała że fajny mój brzusio i że ona długo czekała bo taki jak mój to w 8 miesiącu miała.

Mi tam nie przeszkadza, niech se rośnie, ważne ze zdrowy maluszek i wszystko ok. Właśnie mi się oświeciło że byłam na wizycie a chyba nic nawet nie napisałam - odnośnie że moje łożysko się przesuwa i lekarz powiedział że już nie mam się czym martwić!!! Jupi!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry