reklama

Październik 2014

A ja sobie leżę dalej. Lekarz stwierdził ze wczoraj na ktg miałam kilka mocniejszych skurczy i kazał podać mi jakiś steryd na rozluźnienie pucek małego. Jutro znowu. Nieprzyjemny zastrzyk, cały tyłek mi zdretwial. Magnez, luteina i leżeć. Mały z usg ma 1300, wszystko jest ok, szyjka 3, 5

reklama
Hej. Matko ale naprodukowałyscie! Nie było mnie od piątku i wątpię żebym nadrobiła. Pogoda piękna na weekend także wyjazd bardzo udany. Idąc za ciosem i korzystając z upałów za oknem jeśli mąż załatwi kilka dni wolne to lecimy jeszcze nad morze. Ja się w sierpniu już nie pisze na żadne wyjazdy bo pewnie będę się czuła już coraz gorzej, a poza tym w Polsce to trzeba jechać póki kilka dni pogody, ciężko cokolwiek zaplanować :-/

A ja sobie leżę dalej. Lekarz stwierdził ze wczoraj na ktg miałam kilka mocniejszych skurczy i kazał podać mi jakiś steryd na rozluźnienie pucek małego. Jutro znowu. Nieprzyjemny zastrzyk, cały tyłek mi zdretwial. Magnez, luteina i leżeć. Mały z usg ma 1300, wszystko jest ok, szyjka 3, 5

Miałaś ktg?U mnie są zapisy dopiero od 36 tygodnia..

babina - to co podają na rozluźnienie płucek to w razie gdyby doszło do przedwczesnego porodu żeby maluch miał już w miarę rozwinięte płuca. Ale trzymaj tam nogi razem i poczekaj na nas z tym porodem ;-) A szyjka widzę ładnie Ci podskoczyła, to dobrze :happy: Jednak warto trochę poleżeć. Ciekawe jak tam moja :baffled:

Wczoraj miałam jeden kilkusekundowy bolesny skurcz macicy i kilka dni wcześniej też. Czyli jakieś 2 w tygodniu. Ciekawe czy to te Braxtona-coś? Ale te niby mają być niebolesne. Sama nie wiem. Zapytam lekarza na wizycie.

Właśnie zrobiłam chłodnik ogórkowy, mniam mniam. Może trochę mnie schłodzi bo już płynę powoli w tym upale :hmm:

dostałam celeston. Ktg miałam wczoraj i dziś, z dzisiaj to jeszcze nie wiem co tam wyszło, na obchodzie się dowiem.
Leżę i zdycham, tak tu ciepło i duszno

czarna - dobre:rofl2:, też bym zachodziła w głowę jak ja to wyliczyłam:-D. Niektóre kobietki mogą odczuwać te skurcze:tak:

babina - to leż grzecznie, ten steryd wzmocni płucka maluszka w razie (tfu tfu odpukać) czego. Dobrze, że jesteś pod opieką:tak:

Hej dziewczyny, tak podgladam o czym dzisiaj sobie piszecie i widze ze o mebelkach wiec musze sie Wam pochwalić jakie kupiliśmy mebelki dla naszego Adrianka :-) ImageUploadedByForum BabyBoom1404746984.443063.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1404746984.443063.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1404746984.443063.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Magda, super zestaw :) troche zazdroszcze, bo marza mi sie meble w takim stylu, a niestety w Turcji kroluja lozeczka turystyczne. Znalazlam sobie drewniane, ktore mi sie podoba, ale cena troche porazajaca - ponad 1100zl ;/
Baby-Tech-171-Kral-Besik-70x110-cm-59800.jpg
W Polsce czasem mozna takie ladne rzeczy dorwac, a czesto z drugiej reki za bezcen i serce mi peka, ze tu wybor zerowy i ceny z kosmosu.. Jakbym mogla to bym wszystko z Polski ciagnela ;D

Załączniki

• Baby-Tech-171-Kral-Besik-70x110-cm-59800.jpg
    Baby-Tech-171-Kral-Besik-70x110-cm-59800.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 54

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry